Android-telefoner får snart lyd-emojis

7-Eleven vil have os til at spille Tetris

(Foto: Tetris)

Det er ikke noget nyt, at store fastfood- og kiosk-kæder forsøger at tiltrække ekstra publikum med computerspil-relaterede tilbud.

Vi har ikke set så meget af det på det danske marked. Desto oftere oplever man det i f.eks. USA eller asiatiske markeder som Japan og Sydkorea.

Her har man bl.a. set pizza-bakker, der kunne fungere som musemåtte. Eller Kentucky Fried Chicken (KFC) har haft egne computermus og telte, der var lyddøde for mobil-opkald, mens man spiste sine kyllingelår.

(Foto: Tetris)

Sidste år kørte 7-Eleven en succesrig kampagne i USA, hvor man lokkede publikum til at spille det klassiske ”Pac-Man” spil.

Den succes vil 7-Eleven følge op i år med et andet klassiker-spil ”Tetris”, som har 40 års jubilæum her i 2024,

Sammen med The Tetris Company lancerer 7-Eleven en håndholdt Tetris spillekonsol, der er designet præcist som kiosk-kædens ikoniske ”The Slurpee” bæger med normalt frossent indhold.

(Foto: Tetris)

Dertil kommer naturligvis også en masse Tetris-relateret merchandise, som man enten kan købe eller vinder i amerikanske 7-Eleven butikker. Det gælder f.eks. retro t-shirts, hoodies, kasketter, nøgleringe, tasker, muleposer, stickers osv.

Den utraditionelt designede spillekonsol er bygget af spil-specialisten My Arcade og hedder officielt ”Slurpee + Tetris Handheld Game Device.

Konsollen er flad på den ene side, hvor man vil finde en lille farveskærm på 1,8 tommer, højttaler, volumen-kontrol og flere styreknapper til Tetris spillet.

(Foto: Tetris)

Enheden får strøm fra tre AAA-batterier, men man kan også bruge et USB-C kabel. Sidstnævnte skal købes ekstra.

7-Eleven vil sælge et begrænset antal af Tetris spille-konsollerne for 30 dollars hver.

Lige nu kører 20.000 eksemplarer som del a fen konkurrence hos amerikanske 7-Eleven butikker….

(Foto: Tetris)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Android-telefoner får snart lyd-emojis