Her er verdens største iPhone

Samsung ælsker Pokemon

(Foto: Samsung)

Selvom man ikke længere ser folk rende rundt i den danske geografi med næsen dybt nede i mobiltelefonens skærm, som de bruger til at finde virtuelle skatte, er Pokemon stadig meget populært hos en stor kundegruppe.

Den vil sikkert knus-elske det seneste nye påfund fra Samsung. Nemlig bæreæsker til de populære Galaxy Bud 2 øretelefoner, der er udformet som Pokemon figurer.

Æskerne skal ligne Pokemons Jigglypuff, Ditto og Snorlax. De optræder samtidig med tilhørende stickers og andet Pokemon tilbehør.

(Foto: Samsung)

 

Samsung indledte sit Pokemon eventyr i maj 2022 med en Limited Edition af Poke Ball designede bæreæsker til Galaxy Buds 2 og Buds 2 Pro.

De solgte som varmt brød i Asien og var udsolgt på no time. Derfor har Samsung nu besluttet at gentage succes’en. I første omgang dog kun i sit hjemland Sydkorea.

Her kan Pokemon øretelefonerne købes online for 129.000 koreanske wong eller ca. 750 kroner for Buds 2 versionen, mens man må betale 199.000 KRW eller ca. 1.150 kroner med de bedre Buds 2 Pro i æsken….

(Foto: Samsung)

(Foto: Samsung)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er verdens største iPhone