Første popvideo lavet med AI

Er Microsoft på vej med en bærbar Xbox?

(Foto: Gizchina)

I nogle år har spil til mobiltelefoner været det mest salig-gørende. Dette marked er i dag det højest omsættende i hele underholdnings-industrien – Hollywood og musikere som Taylor Swift inklusive.

Nu kunne det imidlertid se ud, som om en ny mellemting mellem smartphones og de store stationære spillekonsoller og pc’er vinder frem.

Det er bærbare og handy spillekonsoller.

Sådan en havde Sony allerede for 15-20 år siden, uden at den blev en succes. Siden har Nintendo fået sig en god forretning med sin Switch.

 

Først i de seneste par år er der for alvor kommet handy spille-konsoller op på basis af pc-teknologi. Sådan nogle har bl.a. Lenovo, Asus, Steam og Razer.

Den næste i gårde kunne sagtens blive Microsoft, der har brug for at blæse nyt liv i sine Xbox konsoller. En bærbar ville være oplagt.

At Microsoft i det mindste overvejer muligheden seriøst, bliver afsløret af, at tech-giganten har udsendt et spørgeskema til brugere af stationære Xboxe.

I skemaet spørger Microsoft bl.a. om gamernes holdning til bærbare konsoller, om de allerede bruger en og, hvordan de ville forholde sig til en lille handy Xbox.

Desuden skal folk svare, om sådan en lille konsol skal køre med Microsofts nuværende Xbox Game Pass eller ej.

Rygterne om en bærbar Xbox dukkede op sidste efterår, hvor Microsoft søgte myndigheds-godkendelse til forskellige teknologi-løsninger i sådan en lille svend.

Spørgeskemaet forstærker rygterne, og nu tales der direkte om, at en handy Xbox kunne komme til julehandelen 2025 eller først i 2026.

Introduktionen af en håndholdt Xbox vil få enorm betydning for hele gaming-landskabet. Det vil være Microsofts første step ind i dette område og lægge stærkt pres på ærerivalen Sony om at gøre det samme….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første popvideo lavet med AI