Disse mobiler købte vi i juli

Ny Xbox controller lugter af pizza

(Foto: Microsoft Xbox)

At der dufter af pizza og cola i et rum, hvor ivrige gamere er på spil, kan ikke undre.

Vittigheds-tegningerne af den type mennesket viser jo som regel tårne af tomme pizza-æsker, mens hele gulvet flyder af tømte Coke dåser.

Microsoft sørger nu for, at et værelse eller en stue med en Xbox spillekonsol i kan lugte af pizzaer, selvom der slet ikke har været nogle af de flade madvarer derinde.

Duften kommer i stedet fra disse nye spilcontrollere, der har samme tema som det nye “Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge” spil.

(Foto: Microsoft Xbox)

Og som alle Ninja Turtles fans ved, elsker de skægge skildpadder én bestemt pizza – nemlig en ”New York Slice” med tomat og mozzarello ost i. Derfor er det naturligvis den variant, som controllerne dufter af.

Spillet kan købes med et Xbox Game Pass og lanceres for at promovere Paramount Pictures kommende ”Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem” biograffilm.

Selve controlleren er den normale til Xbox – blot i en ny lakering. Bagpå sidder et billede af en pepperoni pizza, der gemmer på duft-diffuseren.  Den fungerer samtidig som låg over en skuffe med tre separate AA-batterier i.

For at få systemet til at fungere skal man indsætte batterierne og anbringe æsken med pizza-duft-sprederen på Xbox controlleren.

Derefter skal man hælde et par dråber væske fra en lille medfølgende flaske i selve diffuseren, som rummet en tot bomuld til at samle dem op. Nu vil små sprøjt af pizza-duft ledsage ens spil på Xbox konsollen.

(Foto: Microsoft Xbox)

Desværre ser det ikke ud, som om den særlige Ninja Turtles controller kommer ud i bredt salg. I stedet kan man vinde et eksemplar i online-konkurrencer. Den bedste måde er at følge Xbox Game Pass på Twitter, der jo nu hedder X.

Microsoft forærer Ninja Turtles controllere ud hver dag frem til den 13. august, og der er fire forskellige varianter at vælge imellem.

De markerer hver sin Ninja Turtle karakter med billede, farver og personlighed. Det er henholdsvis Leonardo, Raphael, Donatello og Michelangelo.

Skulle en af mine læsere tilfældigvis være i New York i morgen onsdag den 2. august, kan afprøve de pizza-duftende controllere i Xbox Gaming Loungen, der er del af Microsofts Experience Center på Fifth Avenue. Det sker kun mellem klokken 16 og 19….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disse mobiler købte vi i juli