Messenger fylder 10 år

Nu kommer streaming til Xbox

(Foto: Sam Pak / Unsplash)

En af de features, som Microsofts Xbox Game Pass tilbyder, er, at man kan streame sine spil fra skyen og internet.

Det mærkelige er blot, at det kan man på Windows pc’er, smartphones og tablets, men bare ikke på navngiveren selv – Xbox konsollen.

Den forvirring ser ud til at forsvinde senest til jul. Så vil Microsoft åbne sin xCloud streaming platform for sine Xbox spille-konsoller. Det gælder både Xbox Series X, Xbox Seres S og Xbox One.

Streaming løsningen ser ud til at give flere fordele. Ikke kun kan man hente sine spil hurtigt fra internet uden at skulle downloade dem helt. Man er samtidig sikret en vis grad af bagud-kompatibilitet:

(Foto: Microsoft)

Således kan ejere af de nye Xbox Series X og S konsoller bruge ældre Xbox One spil. Det samme gælder også den modsatte vej. Det er rigtig godt.

Desværre vil ikke alle spil blive til rådighed for streaming. Ifølge Microsoft vil det i første omgang være over 100 titler. For at se, om et spil kan streames, vil det blive markeret med et særligt cloud-ikon.

Microsoft fortæller i øvrigt, at det nye ”Halo Infinite” spil bliver lanceret den 8. december. Det kommer til Xbox One, Xbox Series X/S, til pc og i Game Pass.

I den forbindelse vil Microsoft fremstille en særlig Limited Edition Xbox Series X konsol i Halo design. Dertil kommer en ny Elite Series 2 trådløs kontrol-enhed. Begge kan forudbestilles nu og kommer i butikkerne den 15. november….

Endelig er det nye ”Age of Empire IV” på vej. Det kombinerer spil og historie-undervisning på en sjov måde. Nyt er bl.a. en række dokumentarer i spillet – ”Hands on History”….

Her er den coole special-udgave af Xbox. (Foto: Micrsooft)

(Foto: Microsoft)

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Messenger fylder 10 år