Disse øretelefoner har ChatGPT

Electrolux serverer intelligent kogeplade

(Foto: Electrolux)

Rigtigt mange danskere læser artiklerne fra de store dagblades madskribenter, når de er ude at bedømme restauranter og deres kulinariske præstationer.

I alle disse artikler vurderes måltider, som professionelle kokke ofte har brugt timer på at forberede og tilberede.

Virkeligheden hos Familien Danmark ser imidlertid meget anderledes ud: Hver tredje dansker bruger dagligt mindre end 15 minutter på at lave aftensmad.

Den slags hastværk kan hurtigt føre til problemer under tilberedningen. Gryder koger over, eller pander brænder på.

(Foto: Electrolux)

Det resulterer i, at maden ikke bliver så god og veltilberedt, som man ønsker. Man skal gøre mere rent på komfur og remedier, og i værste fald kan kogepladen tage skade.

Den svenske hvidevare-specialist Electrolux har nu lanceret en intelligent induktions-kogeplade, hvor oversvømmende vand og brand på panden skal være historie.

Den nye Electrolux SenseBoil & Fry indeholder nemlig koge- og stege-sensorer. De tilpasser automatisk kogezonernes temperatur til de ingredienser, som bliver tilberedt.

”Mange fejl i køkkenet opstår på grund af tidspres og uvidenhed. Med SenseBoil & Fry sker der ikke noget ved at indstille temperaturen til maksimum med det samme, når man skal koge. Stegefunktionen sikrer en stabil temperatur,” forklarer René Meng. Han er Training Manager hos Electrolux.

Den nye induktions-kogeplade fås i flere størrelser. (Foto: Electrolux)

Stegesensoren SenseFry tilpasser pandens eller wokkens varme efter de ingredienser, der steges. Varmen og temperatur fordeles jævnt.

Kogesensoren SenseBoil registrerer vibrationer, der opstår, når vandet koger. Derefter skruer den straks automatisk ned for varmen, så maden kommer til at simre eller småkoge.

Ud over alle de praktiske og kulinariske fordele ved den nye Electrolux kogeplade, leverer den intelligente induktions-teknologi også en ekstra goodie. Den reducerer nemlig strømforbruget med op til 18 procent.

Electrolux SenseBoil & Fry fås I flere størrelser og koster fra 7.595 kroner. Til merpris kan man udvide med den nye overflade SaphirMatt , der giver en flot matsort finish.

Slut med at koge over. (Foto: Electrolux)

Nyheden kan købes via Electrolux’ hjemmeside eller hos førende forhandlere landet over.

Til sidst har Electrolux lige en liste over seks almindelige madlavnings-fejl, der er forbundet med temperatur – og som kan resultere i dårlige resultater:

  • Man begynder madlavningen, før gryden eller panden har nået den ideelle temperatur.
  • Man sætter varmen på det højeste niveau for længe, så gryden overophedes.
  • Man tilbereder ingredienser direkte fra køleskabet, hvilket køler gryden ned.
  • Man steger for længe, brænder maden på eller koger uden nok væske i gryden.
  • Gryden er større eller mindre end kogezonen, så varmen fordeles ujævnt.
  • Bulderkogning

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disse øretelefoner har ChatGPT