Nu bliver søge-maskinerne kloge

Spilmobil til en utrolig lav pris

(Foto: Infinix)

Jeg har flere gange her på bloggen fortalt, at Transsion er den smartphone fabrikant, man bør holde mest øje med i de kommende måneder.

Den kinesiske koncern med mærker som Infinix og Tecno er den hurtigst voksende blandt de store i verden.

Lige nu ligger Transsion på en global fjerdeplads, men er den eneste i Top-5, som har fremgang i salget. Alle andre inklusive Apple og Samsung har tilbagegang.

I et stykke tid har man kunnet købe Infinity og Tecno telefoner hos mindre forhandlere i Danmark, men overordnet set har mærkerne endnu ikke fået et kommercielt gennembrud og et bredt kendskab hos publikum her i landet.

I denne version ser Infinix GT 20 Pro nærmest diskret ud, men så er den altså en ulv i fåreklæder. (Foto: Infinix)

Det kan måske ændre sig nu. I hvert fald hos dem, der er på udkig efter en stærk gamer-telefon og er fans af spillet ”PUBC”.

Den nye Infinix GT 20 Pro er nemlig blevet den officielle Gaming Phone Partner for den prestige-fyldte ”PUBG Mobile Super League” (PMSL) i Europa. Det er en turnering, der kører i øjeblikket.

Med over 1,3 milliarder downloads er den mobile udgave af PUBG action-spillet et af verdens mest populære. En dygtig markedsføring over for gamere kan meget vel smitte af på både kendskabs-graden og salget i mere bred forstand.

OnePlus gjorde f.eks. det samme for et par år siden med det danske mobil-spil-mesterskab og er i dag landets tredje-største smartphone mærke efter Apple og Samsung.

Telefonens lysshow sidder i ringen på mobilens ryg. (Foto: Infinix)

Selvom den nye Infinix GT 20 Pro prismæssigt placerer sig helt nede i budget-klassen, er den den eneste mobil på markedet i dette prisleje, som indeholder hele to processorer.

Den ene er en MediaTek Dimensity 8200 Ultimate, som håndterer alt andet end spillene på Infinix mobilen.

Denne processor er kendt for sin råstyrke og kan vel bedst sammenlignes med Qualcomms mellemklasse chip Snapdragon 7 Gen. 2 eller 3.

Ved siden af denne motor sidder der så en Pixelworks X5 Turbo grafik-processor i GT 20 Pro:

Infinix har en interessant gamer-mobil til en helt utrolig pris. (Foto: Infinix)

Den flytter mobilens grafiske evner i moderne videospil helt op i topklassen med f.eks. visning af video-sekvenser med professionelle 120 skærme i sekundet (fps).

Spil afvikles heller ikke med det normale Android styresystem, men med Infinix’ eget Clean & Pure OS 2.0.

Dette styresystem minimerer baggrunds-processor på mobilen og stopper unødvendige notifikationer.

Det øger ikke kun hastigheden, men hjælper også gameren med at koncentrere sig fuldt ud på sit spil.

Hovedkameraet på GT 20 Pro indeholder en 108 megapixel billedsensor. De to øvrige kameraer er af dårligere kvalitet. (Foto: Infinix)

I sidste ende er den nye Infinix en af de allerførste smartphones i verden, der er anbefalet direkte af spil-softwarehuset PUBG. De andre er meget dyrere.

På vej til den udnævnelse bruger Infinix store summer på at optimere deres telefon til e-sport. Den fik bl.a. bedre køling og hurtigere respons end normale mobiler på markedet.

Derudover lod Infinix et større antal professionelle gamere afprøve GT 20 Pro både i praktiske konkurrencer og i simulerede computerspil situationer.

6,78 tommer skærmen på telefonen er en AMOLED type med lynhurtig billed-opdatering på 144 Hz. Grafikken vises i Full HD+ kvalitet og 2.436 gange 1.080 punkter.

Det visuelle suppleres af en lydside, hvor Infinix har hentet hjælp hos den amerikanske HiFi-specialist JBL til at tune de to indbyggede stereo højttalere.

Kameraer er normalt ikke en særlig vigtig detalje på gamer-telefoner, men de ser nu ikke helt ringe ud på den nye Infinix. Og slet ikke, når man tager prisklassen i betragtning:

Hovedkameraet disker således op med en billedsensor på hele 108 megapixel, der også kan optage video i 4K og 60 billeder i sekunder (fps).

De to andre objektiver på telefonens ryg er mere beskedne – 2 megapixel til makro og det samme til dybde – mens selfie-skyderen på fronten leverer fine 32 MP.

Desuden har Infinix udstyret sin GT 20 Pro telefon med et stort 5.000 mAh batteri, der kan lades ganske hurtigt op via kabel med 45 watt.

Vel vidende, at gamer-folket også godt kan li’ lidt lir, har Infinix udstyret sin nye mobil med et såkaldt Mecha Loop LED-lysshow.

Infinix vil gerne opbygge et komplet spil-univers med telefoner, laptops, ure og tilbehør. (Foto: Infinix)

Via det kan brugere lade deres GT 20 Pro lyse i otte forskellige farve-kombination og med fire valgfri lys-effekter.

Til sidst skal nævnes, at Infinix har en vision om at lancere et komplet gaming øko-system, der omfatter både flere telefoner, den nye GT Book spil-laptop og et større udvalg af tilbehør.

Infinix har endnu ikke afsløret, hvad GT 20 Pro skal koste i de enkelte lande. Udgangspunktet er 250 euro i Europa, hvilket svarer til under 2.000 danske kroner.

Det gør ikke kun nyheden til den absolut billigste gamer-mobil med de kræfter. Det er også en attraktiv pris for en generel 5G smartphone med god skærm, stærke præstationer og hurtigt batteri.

Infinix GT 20 Pro kommer i farverne Mecha Blue, Mecha Orange og Mecha Silver. Telefonen har mindst 8 GB RAM og 256 GB lager, men fås i større udgaver mod merpris….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu bliver søge-maskinerne kloge