Retro musik-anlæg har alt det moderne

Her får Xbox den rigtige rum-fornemmelse

(Foto: Microsoft og Tempur)

Mange mennesker kan ikke nøjes med selve bilen, når de køber en ny.

Den skal peppes op med bredere fælge, iøjnefaldende spoilere og fede sportssæder. Bilen skal jo gerne se mere dramatisk ud, end da den forlod fabrikken.

Samme lyst ser man nu også hos de tusinder af folk, der er blevet smittet af gamer-dillen:

(Foto: Microsoft og Tempur)

De kan ikke nøjes med laptoppens display eller stuens store farve-tv, når der tændes op for den ny-indkøbte spillekonsol.

En af de mest opsigtsvækkende opgraderinger viser Microsoft og den amerikanske senge-specialist Tempur på Gamescom 2023. Verdens største spilmesse holdes i disse dage tyske Köln.

Ikke fordi Microsoft vil bruge Tempur madrasser og puder til at lulle sine Xbox kunder i søvn. Snarere tværtimod.

Både sæde og hovedstøtte indeholder Tempurs patenterede memory-skum. (Foto: Microsoft og Tempur)

Målet med det nye Microsoft / Tempur samarbejde har været at skabe den optimale gamer-stol, der er optimeret til det helt nye ”Starfield” spil til Xbox.

Resultatet er et komplet gaming-miljø med stol, skærme og betjenings-paneler, der ligner nok, som er taget lige ud af en ”Startrek” science-fiction film.

Den nye Dream Chair indeholder naturligvis Tempurs velkendte memory-skum, som tilbage i 1960’erne blev udviklet af NASA til sine Apollo-astronauters komfortable ophold i verdensrummet.

2023-stolen er tegnet af den britiske designer Nicholas Alexander. Hans mål var at skabe en cockpit atmosfære, som Xbox brugere kan indrette hjemme i deres egen bolig. Hvis de da har råd og plads.

Reklame-videoerne for det nye ”Starfield” computerspil viser, hvordan det foregår med kontroller og knapper, der nærmest omringer gameren.

Den nye Dream Chair kan leveres med store buede LED-skærme foran spilleren og to professionelle joystick i aluminium, der sidder i perfekt rækkevidde for brugeren.

Microsoft og Tempur vil ikke afsløre endnu, hvad et komplet ufo-cockpit til Xbox eller bare Tempur-stolen skal koste. Billige bliver de næppe….

(Foto: Microsoft og Tempur)

(Foto: Microsoft og Tempur)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Retro musik-anlæg har alt det moderne