Telia har landets bedste 5G mobilnet

Kaffemaskinen for de rejseglade

(Foto: Rimowa)

De fleste, der rejser meget, kender de tyske Rimowa luksus-kufferter. Det er dem med det karakteristiske bølge-mønster og de dyre prisskilte.

Rimowas design er for længst blevet ikonisk og er derfor også ført over til f.eks. kreditkort-holdere og smartphone covers med den coole alu-look og bølgerne på.

Det helt store sidespring fra Rimowas side kommer nu med en kaffemaskine med samme bølge-overflade. Resten af maskinen er klassisk italiensk og stammer fra de velkendte fabrik La Marzocco.

(Foto: Rimowa)

Resultatet af det nye samarbejde mellem kaffe- og kuffert-mager er flot. Især, hvis man hører til dem, der godt kan lide italienske espresso-maskiner med masser af knapper, håndtag og analoge viser-ure.

Marzocco har valgt sin relativt lille Linea Mini kaffemaskine til formålet. Det betyder, at Rimowa kaffen kan laves på de fleste køkkenborde. Den kræver ikke det halve af køkkenet eller cafeen.

De fleste dele i kaffemaskinen er udført anodiseret aluminium. De bølgede paneler er fremstillet i Rimowas fabrik i Køln, hvorefter de fragtes til La Marzoccos værksted i Firenze. Her samles i hånden. En opgave, der tager 40 timer pr. maskine.

(Foto: Rimowa)

Prisen bliver derfor helt sikkert saftig. Den er ikke oplyst på Rimowas hjemmeside endnu, men de to luksus-mærker er begyndt at tage imod forud-bestillinger.

Rimowa x La Marzoxxo Linea Mini havde verdens-premiere forleden på Milan Design Week. Her vakte nyheden berettiget opsigt. Sikkert også, fordi maskinen kun fremstilles i et limiteret oplag.

Selve nyheden er en typisk italiensk espresso maskine, der både kan lave glimragende kaffe og se godt ud, mens den gør det.

Rimowas påvirkning har gjort fremtoningen mere elegant, mens La Marzocco leverer flotte detaljer som f.eks. den varme vandhane og maskinens massive knapper i metal….

(Foto: Rimowa)

(Foto: Rimowa)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Telia har landets bedste 5G mobilnet