Nu fås ægte AI-telefon til rigtig god pris

Android-telefoner får snart lyd-emojis

(Foto: Vitaly Gariev / Unsplash)

Emojis har taget vores hverdag med storm. Alle bruger dem til at sætte lidt farve på e-mails, sms, social media chat osv. Men kun visuelt.

Indtil nu, for Google sørger nemlig for, at telefon-samtaler med Android smartphones fremover også kan krydres med emojis – f.eks. klapsalver, latter eller prutte-lyde.

Audio-emojis hedder det nye fænomen, som skal gøre det sjovere at tale i telefon.

(Foto: 9to5Google)

Det amerikanske fagmedie ”9-to-5 Google” opdagede de lydelige emojis i beta-udgaver af det næste Android styresystem, hvor der pludselig dukkede en række emojis ikoner op i telefon-app’en.

Klikker man på dem, får personen, man taler med, de passende ikoner vist på sin skærm og afspillet i sit øre. Sjovt måske – pinligt måske også.

I første omgang ser det ud, som om Google kun disker op med et begrænset antal Audio-emojis:

Det er klapsalver, de klassiske badda-bum som svar på en dårlig vittighed, trombone-lyd for gråd, vild latter, party ikoner og som nævnt den latrinære prut-lyd.

Som udgangspunkt er Audio-emojis hørbare for alle, der deltager i telefon-samtalen. Man kan kun koble dem fra hos sig selv – ikke hos personen, man ringer til.

Desuden kan Audio-emojis kun aktiveres forholdsvis langsomt. Man kan ikke lægge en hel stribe af dem lige bag hinanden, som man kan med billed-emojis.

Formentlig lancerer Google officielt Audio-emojis i forbindelse med sin store I/O udvikler-konference den 16. maj….

 

 

 

 

 

……..

Nu fås AI-telefon til rigtig god pris

GOOGLE VIL FOR

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu fås ægte AI-telefon til rigtig god pris