Netflix får mere konkurrence

Spil Queen på mobilen

(Foto: Universal Music Group)

Koncerter, festivaller og live musik har efterhånden været forbudt område længe. Trist for både kunstnere og og publikum, men samtidig også en kreativ udfordring til at finde på et spændende alternativ.

Den legendariske rock-gruppe Queen forsøger sig nu med et musik-spil til mobiltelefoner. ”Queen: Rock Tour” hedder app’en, hvor man ikke behøver at tænke i ansigts-masker eller sociale afstande.

”Queen: Rock Tour”, der udkommer i dag, er et såkaldt ”syng med” og ”play along” spil. Man kan både træne sine stemmebånd og evner i luft guitar eller virtuelle trommer.

De fleste kan jo skråle med på Queen klassikere som ”We Are The Champions”, ”Bohemian Rhapsody”, ”We Will Rock You” eller ”Radio Ga Ga”.

”Queen: Rock Tour” spillet skal være meget realistisk. Detaljerne kommer fra Queens egne arkiver, og gruppens berømte guitarisk Brian May har fungeret som rådgiver.

Queen fra gruppens Magical Tour i 1986. (Foto: Dennis O’Regan / Queen Productions Ltd)

Betjeningen skal være enkel: Man skal egentlig bare følge rytmen ved at klikke på de markerede felter på mobiltelefon skærmen.

20 Queen titler indgår i spillet, og man kan indsamle points undervejs ved at spille med rigtigt godt. Det hele skal føles, som om man selv var med på scenen.

Undervejs kan man iklæde sig selv – som hovedfiguren i spillet – et af 40 forskellige Queen kostumer fra de mange farverige koncerter.

Queen fylder officielt 50 år her i 2021, selvom bandet egentlig blev grundlagt i 1970. Det var dog først året efter, at besætningen var komplet med bassisten John Deacon.

Den runde fødselsdag skulle egentlig være fejret med en turne, hvor Queen skulle spille 29 steder i Europa. Touren måtte dog aflyses på grund af Corona og gennemføres nu efter planen i 2022….

”Queen: Rock Tour” fås i versioner til både Apple iPhone og til Android telefoner….

(Foto: Universal Music Group)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netflix får mere konkurrence