YouTube vil indføre online-spil

Her er verdens største iPhone

(Foto: YouTube)

I de senere år har der været en trend mod stadig større skærme på smartphones. Selv en ny mobil til 2.000 kroner har i dag et display på 6,7 tommer.

Hvis selv det ikke er godt nok, må man gøre det samme som den amerikanske YouTuber Matthew Beem har præsteret.

Han har nemlig bygget verdens største og fungerende iPhone. To meter høj er telefonen, som jeg ikke længere vil kalde mobil.

Beems creation er dog ikke en rigtig iPhone, selvom man både kan ringe med den, sende sms og maile, tage fotos og selfies bruge Apple Mac til at finde rundt i byen, se videoer som i biografen eller til at betale store regninger via Apple Pay.

Beems iPhone er i virkeligheden er kombination af flere forskellige enheder

Skærmen er f.eks. fremstillet af flere store touch-paneler, der normalt bruges til tv. De er så alle koblet til en Apple TV enhed, der gør det muligt at køre panelerne på samme tid.

Samtidig sørger Apple TV for, at man kan bruge præcist de samme apps som på en almindelig iPhone. Blot i noget større målestok.

Matthew Beem har bygget sin mega-iPhone for at vise, at det kan lade sig gøre. Byggeriet kan beskues i hans YouTube video med titlen ”I Built the World’s Largest iPhone….”

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YouTube vil indføre online-spil