Canon kan gøre golfen bedre

YouSee seere får meget mere at kigge på

(Foto: Max)

Abonnenter hos Danmarks største spreder af online-tv får nu endnu flere kanaler og udsendelser at kigge på.

YouSee har nemlig udvidet sit samarbejde med Warner Bros. Discovery, så det kommer til at omfatte både den helt nye Max streaming tjeneste og otte af den amerikanske medie-koncerns ”lineære” tv-kanaler.

Det drejer sig om Kanal 4, 5 og 6, TLC, Eurosport 1 og 2 samt Discovery og Investigation Discovery.

I praksis er der tale om en udvidelse af en eksisterende aftale mellem YouSee og HBO Nordic, der siden skiftede navn til HBO Max.

Når man lægger de ekstra standard (lineære) kanaler til, kan YouSee fremover tilbyde tv-pakker, der indeholder det bedste fra Max, Discovery+ og Eurosport.

Aftalen kommer på et tidspunkt, hvor traditionelt tv og streaming flyder mere og mere sammen. Forbrugerne ønsker alle tv-kanaler ét sted og med en let betjening.

YouSee fortæller, at tele-koncernens egen udvikling af YouSee Play og YouSee Streamer er et trin i samme retning. Nu kommer så blot meget mere indhold.

Den nye streaming tjeneste Max er tilgængelig fra i dag den 21. maj og i YouSee Play og Bland Selv. Her kan man vælge mellem varianterne Max Standard og Max Standard+ Sport, som har forskelligt indhold.

Bland Selv kunder hos YouSee Play, som i dag har HBO Max, får automatisk Max Standard med dobbelt så meget indhold fra i dag.

Fra den 11. juni kan alle otte kanaler vælges i YouSee Play. Alle med Grund-, Mellem- og Fuld-pakkerne får Kanal 4 og 5. De resterende seks skal tilvælges via Bland Selv.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Canon kan gøre golfen bedre