Samsung har bedste skærm, men ringe kamera

Facebook laver app for rappere

(Foto: Facebook)

Facebook har en meget aktiv udviklings-afdeling – det såkaldte NPE Team – der løbende præsenterer nye features og apps.

Nogle af dem bliver til en realitet, vi alle kan få glæde af. Andre når aldrig længere end til beta-fasen, hvor de prøvekøres af et begrænset antal Facebook brugere.

Det seneste nye udspil fra Facebook NPE er musik app’en ”BARS”, der henvender sig til rappere. Eller måske snarere unge mennesker, der har en rapper i maven, men ikke rigtigt ved, hvordan de kommer i gang.

”BARS” gør det muligt at optage sin stemme i professionel studie kvalitet og krydre den med rytmer, beats, instrumenter og ekstra vokaler.

Bagefter kan man tilføje video optagelser og dele hele herligheden via Facebook, Instagram eller andre sociale medier.

De hele kan godt minde om en mere professionel udgave af TikTok. Vel ikke uden grund. Den kinesiske app er nemlig ved at vokse ud af sine børnesko og er begyndt at blive en reel konkurrent til Facebook-ejede Instagram.

BARS tilbyder bl.a. automatiske rim og forslag til ord, der passer ind i rytmen. (Foto: Facebook)

Ligesom TikTok begrænser Facebook længden af numrene i sin nye rap-apps. Til gengæld er effekter og features i ”BARS” betydeligt mere avancerede end hos rivalen.

Brugeren råder f.eks. over et større udvalg af gode beats, han eller hun kan bruge som basis i sit rap-nummer. Skriver man sine egne tekster i app’en, kan den foreslå ord, der rimer og passer i længe til den valgte rytme.

”BARS” rummer også mange præ-fabrikerede audio og video filtre. Ved hjælp af en særlig ”auto tune” funktion kan man strømline og polere sit produkt, så det kommer til at fremstå helt professionelt. Som kom det fra et rigtigt lydstudie.

Lige nu har Facebook udsendt ”BARS” som en lukket beta-udgave til iPhone brugere. Komplet med videoer og lydnumre, som Facebooks egne folk har lavet ved hjælp af app’en.

Interesserede kan finde ”BARS” i Apples App Store, hvor man downloade en test-version og lægge sit navn på en venteliste til det komplette program.

Desværre gælder denne invitation i øjeblikket kun amerikanske iPhone brugere med rap i blodet….

(Foto: Facebook)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsung har bedste skærm, men ringe kamera