Mercedes får Dolby Atmos

Samsung går i jeans

(Foto: Samsung)

Alle går med smartphones, men hvor gør de af dem, når de ikke lige har dem placeret foran ansigtet eller over øret?

En hurtig spadseretur ned ad Strøget eller en kort rejse i s-toget afslører, at de fleste har mobilen siddende i lommen på deres jeans.

Det kan godt lade sig gøre med de fleste telefoner, men efterhånden som de bliver større og større, kan selv baglommen på et sæt cowboy-bokser være for lille.

(Foto: Samsung)

Helt galt går det med de nye klaptelefoner fra Samsung, der både er ret tykke og ret store, selv når de er folde sammen.

Heldigvis har Samsung gode ideer: På det australske marked har verdens største smartphone fabrikant allieret sig med det lokale modemærke Dr. Denim og udviklet et sæt bukser specielt til Galaxy Z Flip 3 telefon.

Her har Dr. Denim anbragt en ekstra stor lomme på den ledige plads på jeans-bærerens lår. Her er mobile nem at fiske frem, og man kan hele tiden mærke, at man har den med. Klaptelefonen bliver svær at stjæle, uden at bæreren opdager det.

Samsungs Galaxy Z Flip 3 klaptelefon kræver åbenbart sin egen lomme i ejerens bukser- (Foto: Samsung)

De smarte Z Flip Pocket Denim jeans er del af Samsungs markedsføring af Z Flip telefonen på det australske marked. Her tilbydes bukserne i kun 450 eksemplarer.

Ikke desto mindre kalder Samsung ideen for den ”the next big thing” i jeans-mode. Før den bliver en rigtig trend, skal bukserne dog sælges i langt større antal og i alle relevante dele af verden. Hvad med til danske ben for eksempel?

De nye jeans indeholder i øvrigt flere detaljer, som man sjældent ser. De kommer f.eks. uden baglommer og har fået adskillige ”Z” bogstaver broderet på for at minde om slægtskabet med Samsungs foldemobil.

Australierne kan købe et komplet sæt med både jeans og tilhørende Samsung Galaxy Z Flip 3 telefon for 1.499 af deres lokale dollars. Det svarer til ca. 7.500 danske kroner….

Dr Jeans har fjernet baglommerne til fordel for den nye på fronten til Samsungs Z Flip telefon. (Foto: Samsung)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mercedes får Dolby Atmos