Samsung på vej med flere folde-mobiler

IKEA vil bruge AI til at indrette boliger

(Foto: IKEA)

Den svenske møbelgigant IKEA er allerede nået langt med sin app og sine web-løsninger, der kan hjælpe med at indrette kundens hjem.

Det næste store skridt er kunstig intelligens (AI), som IKEA nu indfører til at visualisere ens drømmehjem og afprøve forskellige møbel-løsninger virtuelt uden at skulle bakse rundt med store papkasser.

IKEA Kreativ er tilgængelig i Danmark via IKEA’s mobil-app til Apple iOS og Android eller over webben på www.ikea.dk.

Det nye program tilbyder inter-aktive features, hvor kunder kan afprøve IKEA produkter i digitale 3D-shows og kigge nærmere på f.eks. møbler i en 360 graders vinkel.

(Foto: IKEA)

IKEA Kreativ benytter nemlig moderne AI til at skanne et rum eller et område i et hjem, som omdannes til en 3D-model. Her kan man så virtuel fjerne eksisterende møbler, tilføje nye eller om-designe hele indretningen.

”87 procent af vores kunder siger, at de gerne vil føle sig godt tilpas i deres hjem, men kun halvdelen af dem ved, hvordan de skal gøre det,” forklarer Henriette Ekholm. Hun er Country Home Furnishing & Retail Design Manager hos IKEA Danmark.

“Den nye IKEA Kreativ feature skal hjælpe med at bryde de barrierer, mange oplever, når de vil renovere en eksisterende bolig eller flytte ind i en ny. Digital visualisering er vejen frem,” fortsætter hun.

Via IKEA Kreativ kan folk også dele deres design-ideer og indretnings-forslag med familie, venner og kolleger. Så snart de er tilfredse, kan de valgte produkter lægges i den elektroniske indkøbskurv….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsung på vej med flere folde-mobiler