Kina afprøver allerede afløseren for 5G

Kunstig intelligens kan rense luften

(Foto: Briiv)

Elektroniske luftrensere er blevet ganske udbredte i de senere år.

Ikke mindst under Corona pandemien, hvor vi måtte sidde og arbejde hjemme – og derfor kunne have god brug for ren luft i vores omgivelser.

Problemet er blot, at de fleste luftrensere på markedet benytter ozon og alle mulige kemiske præparater til at udføre deres arbejde.

(Foto: Briiv)

Helt modsat med den nye Briiv Pro Air Purifier fra England. Den er udelukkende bygget op af naturlige materialer og bruger den seneste kunstige intelligens (AI) til at lære atmosfæren i de rum at kende, som luftrenseren er placeret i.

Intelligensen bruger specielle sensorer til at tjekke et lokale for urenheder i lufthavnen. Resultatet sender sensorerne til en app og herfra videre til en stor computer i skyen.

Efter få sekunder vil AI’en til at analysere luften og give Briiv Pros indbyggede processor besked om at aktivere forskellige luftfiltre. Desuden kan Briiv advare øjeblikkeligt om, hvis luften i rummet bliver dårligere.

Briiv Pro skal være 6.900 procent mere effektiv til at rense luften i et rum end normale grønne planter. (Foto: Briiv)

Ifølge fabrikanten skal Briiv Pro kunne rense luften i et 16 kvadratmeters lokale på 21 minutter. Det hele styres fra en gratis app til mobiltelefonen.

Det særligt grønne i Briiv Pro er, at den benytter helt naturlige planter til luftrensningen. Det er bl.a. sphagnum fra Yorkshire, kokos, rensdyr-mos og aktivt kul.

Sidstnævnte benyttes til at fjerne grimme lugte. Er det ikke nok, kan man supplere med små flasker med velduftende aromaer på naturlig basis, hvis indhold hældes i luftrenseren.

Briiv Pro skal være 6.900 procent mere effektiv til at rense luften i et rum end normale grønne planter. (Foto: Briiv)

Alternativt kan man dyrke og tørre sit eget havemos, så man laver sit personlige luftfilter. Til sidst kan det alt smides som kompost i haven og genbruges.

Briiv Pro indeholder i alt fire filtre, hvor det ene kan minde om det Hepa-filter, vi kender fra støvsugere. Filtrene holder i 12 måneder, mens det centrale Hepa-lignende matrix-filter i tre måneder, inden de skal udskiftes.

Briiv indsamler i øjeblikket med stor succes kapital til en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter portal Indiegogo.

Her kan et eksemplar af den smarte luftrenser forudbestilles til en favørpris på ca. 3.130 kroner. Det er med 25 procent rabat i forhold til den senere butikspris. Leveringen skal ske til august….

(Foto: Briiv)

(Foto: Briiv)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kina afprøver allerede afløseren for 5G