Elcykler skal have styre-assistent

SkyFloat er en super cool gadget

Ved I heller ikke, hvor I skal gøre af jeres tablet eller store smartphone, når I ligger i sengen, flyder ud i badekarret, eller står i køkkenet og gerne vil se videoen med madens tilberedelse eller svigermors gode råd over Skype?

Den nye SkyFloat løser problemet ved at lade jeres yndlings-gadgets svæve i luften – eller i hvert fald næsten. SkyFloat er nemlig en ny form for tablet-holder, der er lige så god til de stadig større mobiltelefoner nu til dags.

Ideen med SkyFloat er at anbringe et lille beslag i loftet – præcist over, hvor man vil bruge sin gadget dejlig håndfrit. Det kan f.eks. være over sengen, sofaen, køkkenbordet, badekarret eller arbejdsbordet.

Med hver SkyFloat Mid-Air Magnetic Tablet Mount følger to plader til montering i loftet. Ekstra beslag kan købes som tilbehør, hvis der er flere steder i huset, hvor man gerne vil have placeret sin ”flyvende” smartphone eller iPad.

SkyFloat er kompatibel med alle mobiler og tablets på markedet. De sættes nemlig fast på holderen via en lille og stærk neodymium magnet. Ikke noget med elastikker eller fysiske låse. Det gør SkyFloat nem at bruge og let at anbringe.

SkyFloat har selvfølgelig en teleskop stang, så man kan justere højden trinløst. Desuden kan skærmens vinkel indstilles præcist, så man har den i den ideelle vinkel i forhold til sine øjne og fysiske placering.

SkyFloat koster 99 USD eller ca. 670  kroner. Ikke billigt, men praktisk….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elcykler skal have styre-assistent