Nu vil EU jage TikTok

OnePlus på vej med nyt smartwatch

(Foto: OnePlus)

OnePlus har haft større succes med sine smartphones end med sit første ur, der udkom for snart tre år siden.

OnePlus Watch blev nemlig ikke en bestseller i klasse med Apple Watch eller urene fra Samsung og Huawei.

En af forklaringerne var, at OnePlus uret kørte med sit eget styresystem og derfor arbejdede bedst sammen med kun OnePlus telefoner.

Rygterne vil vide, at OnePlus skifter styresystem i det nye Watch 2. Hvilket har OnePlus endnu ikke offentliggjort, men mon ikke det er Googles Android-baserede WearOS?

Hvad OnePlus til gengæld gerne vil fortælle om på forhånd, er, at Watch 2 vil kunne køre i 100 timer på en batteri-opladning.

(Foto: OnePlus)

Det er imponerende længe, når man f.eks. sammenligner med Apples Watch’ 18 timer, Galaxy Watch’ 48 timer eller Google Pixel Watch’ 24 timer.

OnePlus tilføjer, at de mange timers spilletid kan opnås i ”Full Smart Mode”. Ikke i en skrabet “Battery Saver Mode”, som mange rivaler benytter sig af.

Ifølge informationer fra de kinesiske sociale medier vil Watch 2 komme med en AMOLED skærm på 1,43 tommer og have en Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1 processor indenbords.

Ud fra de første lækkede billeder af OnePlus Watch 2 følger designet tæt op ad det visuelle udtryk, man finder i de nye OnePlus 12 og 12R telefoner….

I praksis vil man kunne købe uret i farverne Black Steel og Radiant Steel, når det kommer til salg inden længe….

(Foto: OnePlus)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu vil EU jage TikTok