De 10 dyreste influencere

OnePlus har billigt smart-ur

(Foto: OnePlus / Weibo)

Allerede for et stykke tid siden annoncerede OnePlus, at firmaets billige Nord familie ikke kun skulle omfatte smartphones. Der ville også komme flere andre Nord-brandede produkter.

Det første af dem var i april Nord Buds øretelefoner. I morgen – den 22. september – har det helt nye OnePlus Nord Watch så verdens-premiere

Den foregår I Indien, der er OnePlus’ største marked efter hjemmebanen i Kina. Normalt kommer OnePlus nyheden så til Europa og Danmark lidt senere.

Som vanligt har OnePlus sendt flere teasere ud om det nye smartwatch, men kun ude i Asien. De antyder, at prisen kunne begynde ved under 5.000 indiske rupees, hvilket svarer til ca. 500 kroner. Det nuværende OnePlus Watch koster 1.200 kroner.

(Foto: OnePlus / Twitter)

Ifølge rygter i de kinesiske sociale medier kunne OnePlus finde på at tilbyde op til flere Nord Watches.

Køberne skal således kunne vælge imellem, om de vil have uret i et klassisk rundt design, eller om det skal ligne en kopi af det firkantede Apple Watch.

Mest sandsynlig er dog en firkantet urkasse med en enkelt knap. Den skal rumme et OLED display med 240 gange 280 punkter og bl.a. kunne måle puls, hjerterytme, søvn og blod-iltning.

Tilsyneladende bliver det nye Nord Watch ikke kompatibel med OnePlus’ nuværende Health app. I stedet vil OnePlus lancere en helt ny N-Health app, der naturligvis også indeholder måling af en hel stribe forskellige former for motion og idræt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 10 dyreste influencere