Facebook finder kammertonen

Ny OnePlus kun i Kina

(Foto: OnePlus)

Som tidligere beskrevet her på Leifshows står OnePlus parat med en ny smartphone, der skal placere sig mellem toptelefonerne i 9-serien og mellemklasse-modellerne, der kaldes for Nord.

Desværre ser det ud til, at den nye OnePlus 9 RT udelukkende bliver solgt på det kinesiske marked. Hverken USA eller Europa får telefonen at se.

Den nye 9 RT betragtes som begynder-mobilen i OnePlus 9 familie, men meget svagere end sine dyrere søskende er den bestemt ikke.

9 RT indeholder f.eks. Qualcomms seneste nye og kraftige Snapdragon 888 processor, og den har en OLED skærm på 6,62 tommer med hurtig 120 Hz opdatering og støtte til HDR10+ billeder.

Med deres lave pris kan OnePlus Buds Z2 nye standarder for, hvor meget man skal betale for et sæt trådløse øretelefoner med aktiv støjreduktion, Dolby Atmos og 38 timers spilletid. (Foto: OnePlus)

På ryggen af telefonen sidder tre kameraer med en 50 megapixel Sony IMX 766 som hoved-objektiv. Det suppleres af en 16 MP ultra vidvinkel og en 2 MP makro linse til næroptagelser.

Tilsyneladende mangler OnePlus 9 RT kamera-forbedringer fra Hasselblad. Sparet er der også blevet på 4.500 mAh batterier, der ikke har trådløs opladning.

OnePlus vil lancere 9 RT telefonen på det kinesiske marked den 19. oktober til priser fra 3.299 yuang. Det svarer til ca. 3.500 kroner.

Samme dag vil OnePlus lancere et sæt nye trådløse øretelefoner, som nok skal vække opsigt, når de dukker op på det danske marked.

OnePlus Buds Z2 koster nemlig kun 499 yuan – ca. 530 danske kroner. For de små penge får man både aktiv støjreduktion (ANC), Dolby Atmos og 38 timer spilletid på en batteri-opladning….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook finder kammertonen