Hvornår flyver ungerne af reden?

OnePlus viser smarte øretelefoner

Sammen med sine nye 7’er telefoner løftede OnePlus her til aften sløret for anden generation af sine små Bullets Wireless øretelefoner.

De er lidt specielle i udseendet, men det skulle være en fordel i bære-komfort  og lydkvalitet. OnePlus siger, at øretelefonerne med deres spiralformede design er inspireret af naturens sneglehuse og skaldyr.

OnePlus Bullets Wireless 2 er også anderledes på grund af deres tre-vejs konstruktion. Den ser man normalt kun i store højttalere og ikke i små øretelefoner, som man stikker ind i hovedet.

OnePlus fortæller, at de nye Bullets Wireless 2 indeholder tre-vejs drivere med separat bas, mellemtone og diskant.

De separate basser og mellemtoner produceres af GoerTek, mens diskanterne har bevægelige magneter fra Knowles. Alt i alt skulle de sikre en lydgengivelse, man ellers kun finder i store og dyre hovedtelefoner, man anbringer over ørerne – og som fylder det halve hoved.

OnePlus har arbejdet meget med øretelefonernes batteri. På den måde er det lykkes at øge spilletiden til 14 timer på en opladning. Sætter man strøm til Bullets Wireless 2 i 10 minutter, kan de spille videre i 10 timer. Ret imponerende.

Heldigvis har OnePlus videreført den smarte Magnetic Control til anden generation af øretelefonerne. Den gør det muligt at sætte musikken eller podcasten på pause blot ved at sætte de to magnetiske ørepropper sammen. Skilles de ad, fortsætter afspilningen, hvor den slap.

Når man sætter de to ørepropper sammen, går musikken automatisk i pause. Skiller man dem ad, fortsætter musikken, hvor den slap.

Ny er til gengæld en Quick Pair funktion, som gør det nemt at koble øretelefonerne til alle OnePLus telefoner. Et enkelt klik på genvejs knappen, og man kan skifte mellem de senest benyttede mobiler.

OnePlus Bullets Wireless 2 rummer den seneste nye Bluetooth 5.0 teknologi og støtter Hi-Fi lyd i 24 bit med aptX.

Øretelefonerne kan købes online fra den 21. maj til en pris af 799 kroner på www.oneplus.com eller hos partnerne Telia, Telenor, YouSee, Proshop og teleselskabet 3….

OnePlus øretelefonerne har fået Google Assistent, så deres indbyggede mikrofon kan bruges til at styre forskellige apparater og services med stemmen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår flyver ungerne af reden?