Windows skal blive meget bedre til spil

SharkNinja sigter mod danske husholdninger

Shark Matrix robot (Foto: SharkNinja)

Weber, OBH, Tefal, Nilfisk, Sodastream, Dyson, Philips, Bosch og Samsung.

Det er blot nogle af de velkendte mærker, som skal kigge sig over skulderen, når den amerikanske gigant SharkNinja nu for alvor lægger an til angreb i Danmark og EU.

SharkNinja er et stort navn i USA, hvor selskabet gik på børsen sidste efterår. Nogle af de penge, der kom ind ved den lejlighed, skal nu bruges på en ekspansion i Europa.

Ninjas app-styrede Woodfire Pro el-grill er en af markedets mest avancerede. (Foto: SharkNinja)

De første Ninja airfryers stiftede danskerne bekendtskab med op til julehandelen sidste år, men de er kun en meget lille del af den amerikanske kæmpes udvalg.

Det er delt op i separate Shark og Ninja divisioner, der henvender sig til forskellige dele af husholdningen – Shark Clean, Shark Beauty, Ninja Kitchen og Ninja Outdoor.

Produkt-spektret går lige fra knive og pander, over airfryers, sodavands-maskiner, food-processorer til støvsugere, robot-støvsugere og avancerede grill.

Ninja FrostVault kan holde mad- og drikkevarer kølige ved to forskellige temperaturer i timevis. Helt ned til frost eller fire grader. (Foto: SharkNinja)

Det specielle ved SharkNinja er, at man ofte kombinerer flere opgaver i samme produkt.

F.eks. har man en dobbelt airfryer, så man kan tilberede to forskellige ting i skuffer over hinanden. Eller der en støvsuger, som også er en moppe. Eller en juicer på batteri. Eller en stor elektrisk grill, der også kan fungere som airfryer og mikrobølge-ovn.

Ved SharkNinjas store åbning-i-Europa-event havde amerikanerne hele 20 verdens-nyheder med, som blev præsenteret første gang offentligt.

Shark HydroVac kan godt minde om en Dyson, men kan flere ting. (Foto: SharkNinja)

De vil alle dukke op i danske butikker i de kommende måneder – og det vil sige bredt. SharkNinja satser nemlig både på at komme ud i de to store elektronik-varehus-kæder, hos isenkræmmere, i byggemarkeder og forretninger med køkken-udstyr og hårde hvidevarer.

Det vil ske med aggressive priser, der typisk vil ligge pænt under, hvad de store og kendte mærker i husholdnings-elektronik og grill koster i dag.

Blandt Shark Clean nyhederne kan nævnes den nye Shark Matrix Robot, der både fungerer som støvsuger og moppe.

FlexBreeze ventilatoren kan ikke kun blæse frisk luft, men også blande bittesmå kølende vanddråber i. (Foto: SharkNinja)

Shark HydroVac ligner en håndholdt Dyson, der er blevet udvidet til tre-i-en funktioner. Nyheden både rengør og mopper gulvet og renser til sidst sig selv.

Hvis man har husdyr i boligen, kan den nye Shark StainStriker Pet Stain & Spot Cleaner både fjerne pletter og lugte effektivt.

Endelig er der også den nye Shark Steam & Scrub Mop, der rengør ved hjælp af varm damp.

Shark StainStriker skal kunne fjerne selv genstridige pletter. (Foto: SharkNinja)

SharkNinja er også stærk i elektroniske luftrensere og ventilatorer. Her kan man f.eks. lade den nye Shark FlexBreeze Fan ”propelleren” sprede både frisk luft og små dråber vand ud i lokalet.

Og når vi nu er ved kølende ting, kan den nye Ninja FrostVault Cooler familie meget mere end traditionelle kølebokse.

F.eks. fås en FrostVault, der kan både fryse og køle på samme tid i to forskellige afdelinger. Mad- og drikkevarer i den batteridrevne boks kan holdes under fire grader Celsius i det meste af et døgn.

Ninjas Combi Cooker kan både være airfryer, mikrobølge-ovn og traditionel ovn på én gang og fordelt på “flere etager”. (Foto: SharkNinja)

 

Den modsatte opgave har den avancerede Ninja Woodfire Pro Connect XL Electric BBQ Grill & Smoker, som nok skal kunne lokke kunder fra Weber og andre grill-fabrikanter.

Ninja nyheden “fodres” med små patroner, der leverer hver sin ryge- og stege-duft af forskellige træsorter.

Hele herligheden er app-styret fra en mobiltelefon, der også står i trådløs forbindelse med et smart Ninja Prochef termometer.

Endelig kommer Ninja med nye computer-styrede iscreme og frozen drink maskiner, ligesom en Ninja Detect Duo Power Blender Pro selv finder ud af, hvad man hælder i – og automatisk tilpasser blender-hastighed og -tid….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Windows skal blive meget bedre til spil