Vildt cover til din iPhone

Det kreative køkken med Samsung

Bespoke Disney Collection. (Foto: Samsung)

De fleste kender nok Samsung for sine Galaxy smartphones eller store farve-tv, men den sydkoreanske elektronik gigant er bestemt også foregangsmand på andre områder.

Et af dem er hårde hvidevarer, hvor Samsung gør alt for, at køleskabe, frysere, opvaske-maskiner og komfurer ser alt andet end hvide ud.

Tværtimod lokker Samsungs Bespoke familie til at indføre farver, motiver og kreativitet på andet end det, der bliver produceret af kulinariske lækkerier i køkkenet. Omgivelserne skal være lige så spændende som indholdet af pander og gryder.

I en række udvalgte markeder sælger Samsung Bespoke køleskabe med Disney motiver på. (Foto: Samsung)

Samsung har nu samlet billeder af, hvordan Bespoke hvidevarer bliver dekoreret og brugt i en stribe forskellige lande.

Det er en verdensrejse i sjove og anderledes design. Fra Disney karakterer I USA til historiske manifester i Polen eller smukke billeder af den vilde natur i Indonesien.

I august præsenterede Samsung en særlig Bespoke Disney Collection, der kan købes i en række lande som f.eks. i Singapore.

I år har Samsung fremstillet en Limited Edition af Bespoke køleskabe, der er designet af den amerikanske kunstner Alex Proba. (Foto: Samsung)

I Indonesien allierede Samsung sig med lokale kunstnere for at fejre landets 77. uafhængigheds-dag.

Resultatet blev limiterede udgaver af Bespoke køleskabe og AirDresser renseskabe til tøj, hvis døre og forplader var pyntet med smukke motiver af Indonesiens etniske og kulturelle diversitet.

I Sydafrika arrangerer Samsung en årlig Bespoke Home Challenge konkurrence, hvor deltagerne skal designe og bygge deres ideelle køkken.

I Polen blev disse smukt dekorerede Bespoke hvidevarer solgt på en velgørende auktion. (Foto: Samsung)

Fire finalister er udvalgt, og den endelige vinder kåres i begyndelse af 2023. Forventningen er, at de bedste forslag viser både kreativitet i udsmykning og udformning af husets vigtigste rum.

Tilsvarende modtog Samsung på sin hjemmebane i Sydkorea hele 1.114 konkrete forslag til, hvordan fremtidens Bespoke køleskab skulle se ud. Over 28.000 mennesker stemte om at vælge de ti finalister.

I Polen blev et Bespoke køleskab udbudt på en velgørende auktion, hvor pengene gik til foreningen Friends of the National Museum i Warszawa.

Sådan kan et Bespoke køleskab se ud i Mexico. (Foto: Samsung)

Fronten af Samsung køleskabet havde den franske kunstner Thibaud Herem smykket med et sort/hvid motiv af det franske Chateau de Fontainebleau slot.

På den måde blev køleskabet forvandlet til et kunstværk og hele køkkenet til et mini-galleri.

I USA er Samsung ved at introducere en række Bespoke front-paneler, som giver forbrugerne mulighed for at illustrere deres køkken, så det matcher deres hverdag.

MyBespoke paneler gør det muligt sat skræddersy udseendet på sit køleskab. (Foto: Samsung)

 

Panelerne til Bespoke køleskabe kan f.eks. bruges til at vise købernes yndlings-kunst, familie fotos, kreative design, børnenes tegneserier osv.

Endelig giver Samsung sine sydkoreanske kunder adgang til både at opleve Bespoke produkter i den virkelige verden og i fremtidens Metaverse.

Ideen er, at forbrugerne kan låne Metaverse 3D-briller med hjem, hvor de virtuelt kan eksperimentere og placere Bespoke hvidevarerne i deres køkken – uden at flytte en tallerken eller gaffel undervejs.

I anledning af Indonesiens nationaldag blev Bespoke hvidevarer udsmykket på denne måde. (Foto: Samsung)

Tilsvarende tilbyder Samsung America et Bespoke Virtual Showroom. Det er en online service, hvor brugerne tages på en virtuel rejse gennem en Bespoke butik.

Interesserede fra hele verden er velkomne til at besøge det virtuelle showroom, hvor de kan “teste” produkter, skræddersy dem i farver og til sidst købe dem.

I Danmark lancerede Samsung for nylig en ny Bespoke kollektion, der omfatter vaskemaskiner, tørre-tumblere, ovne og kompakt-ovne.

Alle apparaterne er strømbesparende og miljø-rigtige. De benytter kunstig intelligens (AI) og kan fjernstyres trådløst med Samsungs SmartThings app på mobiltelefonen….

I Sydkorea afprøve Bespoke køkkener i både den virkelige verden og i fremtidens Metaverse. (Foto: Samsung)

Her er tre eksempler på, hvordan amerikanske kunstnere har udsmykket Bespoke køleskabe. (Foto: Samsung)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vildt cover til din iPhone