Robot underholder børn på bilens bagsæde

Beskyt dine AirPods i en Iron Man hjelm

(Foto: Casetify)

Bære- og opbevarings-æsker til trådløse øretelefoner er sjældent særligt kønne. Snarere er de praktiske, når ens små og sarte ”ear buds” skal beskyttes og deres batterier lades op.

Den store amerikanske tilbehørs-fabrikant Casetify forsøger at bryde med traditionen og designe en AirPods bæreæske, som om den var en del af Iron Man tegneserien og filmene.

Den nye Casetify Iron Man AirPods Pro Case er udviklet i samarbejde med tegneserie giganten Marvel, så designet af bæreæsken ligger så tæt på comic- og action-figuren ligger så tæt som muligt på den originale hjelm.

At have nyheden liggende gemt i en lomme eller taske er næsten en skam. Dertil er Casetify hjelmen for flot og for dyr.

(Foto: Casetify)

Den skal tværtimod vises frem. Placeret på ens skrivebord eller hængende i en karabiner-hage på en rygsæk eller vindjakke.

Her vil den helt sikkert vække opsigt. Ikke kun på grund af sit design, men også fordi hjelmens to øjne lyser op i blåt i mørke.

Lysshowet kører dog kun i to minutter, når man lukker hjelmen. Derefter dæmpes lysstyrken automatisk for at spare på strømmen.

Bæreæsken til trådløse øretelefoner åbner op præcist, som Iron Man hjelmen gør i filmene.

(Foto: Casetify)

Desværre giver det ikke direkte adgang til AirPods øretelefonerne. De ligger fortsat i Apples originale bæreæske inden i hjelmen og skal åbnes separat. Lidt besværligt.

Uheldigvis kan Casetify heller ikke hjælpe med til at lade batterierne op i sine Apple øretelefoner:

Hjelmen er kun en ydre pynt og ekstra indpakning til AirPods. Bestemt mere cool at se på end Apples egen bæreæske i kedeligt hvidt plastik.

Den største ulempe er prisen. Den er høj ligesom Apples AirPods Pro og Pro 2, som den skægge beskyttelses-hjelm er designet til.

På det amerikanske marked tager Casetify saftige 122 dollars eller ca. 850 kroner for nyheden. En officiel pris i danske butikker kendes endnu ikke….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Robot underholder børn på bilens bagsæde