Øretelefoner kan åbne øller

Xbox i en kuffert

(Foto: July og Microsoft)

For et par dage siden lancerede Microsoft omsider sin Flight Simulator til Xbox Series X og S spillekonsoller, så brugerne kan komme op at flyve.

Men hvem rejser med fly uden at tage bagagen med?

Meget praktisk vil Microsoft derfor tilbage en smart kabine-kuffert i samme design som Xbox. Indendørs rummer kufferten en Xbox S konsol komplet med tilbehør.

Det er ikke første gang, at Microsoft finder på små geniale ekstra ting til sit store Xbox publikum. Tidligere har vi f.eks. set køleskabe i samme design som konsollen – bare meget større.

(Foto: July og Microsoft)

Mens køleskabet tilsyneladende bliver et fast tilbehør, Xbox fans kan købe fra efteråret, er kufferten desværre kun et kort éngangs-fænomen. Den fremstilles kun i et limiteret oplag, som heldige konsol-brugere kan vinde via en konkurrence.

Microsoft har allieret sig med bagage-specialisten July, der er kendt for sine kufferter i high-end prisklassen.

Resultatet er elegant. Xbox Series S kufferten er faktisk så pæn, at den sagtens kan bruges af folk, der ikke er bidt af computerspil. De kan bare tage den indendørs skumform ud og lægge almindeligt kluns, lille laptop og toilettaske i.

Køberne vil dog uden tvivl være Xbox entusiaster. Når de får fat i en af July kufferterne, vil de se, at den indeholder både en Xbox S konsol, et sæt trådløse kontrol-enheder og en lille Asus ROG Strix fladskærm på 17 tommer. Så kan man bruge sin Xbox overalt, hvor man har kufferten med sig.

Med i Xbiz kufferten følger en lille fladskærm fra Asus, så man kan spille Xbox, mens man er undervejs. (Foto: July og Microsoft)

Alene Asus displayet koster omkring 500 dollars, så værdien af kuffert med indhold ligger på omkring 3.300 USD. Det svarer til ca.   kroner.

Desværre markedsføres den små-geniale Microsoft kuffert kun i Australien og New Zealand. Her er den del af en konkurrence i sociale medier, der udløber den 2. august kl. 12 lokal tid.

Kuffert kampagnen har vakt stor opmærksomhed i USA, hvor flere influencere har prøvet at skaffe sig flybilletter til New Zealand og Australien for at sikre sig et eksemplar.

Uheldigvis har det været svært for dem at købe billetten, fordi de to lande har meget skrappe indrejse-restriktioner for udenlandske besøgende….

(Foto: July og Microsoft)

(Foto: July og Microsoft)

(Foto: July og Microsoft)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øretelefoner kan åbne øller