iPhone og iPad lettere for handicappede

Hospitaler får flere lynladere

(Foto: Joe Nomias / Pixabay)

Danske sygehuse og hospitaler har som regel mange parkerings-pladser, der udnyttes af både patienter, besøgende og personalet.

Derfor må det være oplagt at placere et stort antal ladestationer i forbindelse med hospitalerne nu, hvor flere og flere biler kører på el eller som hybrid.

Region Hovedstaden går nu forrest og opsætter 78 nye lyn-lade-udtag i forbindelse med sine hospitaler i de næste par år.

Lynladerne får en effekt på over 150 kWh pr. udtag. Derfor er de ret fremtids-sikrede og kan fylde biler op betydeligt hurtigere end konventionelle ladere.

Region Hovedstaden understreger, at laderne ikke kun skal være forbeholdt hospitalernes personale. De er tilgængelige for alle besøgende.

Tiltaget skal ses som en del af bestræbelserne på at gøre det så let som muligt for borgerne i Region Hovedstaden at vælge en grønnere transport-form.

Regionen vil indgå aftaler med eksterne leverandører, der både skal opsætte og drive de mange lynladere. Løsningen bliver derfor omkostnings-neutral for regionen….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhone og iPad lettere for handicappede