Netflix erobrer Spotify

Her er en cool ghettoblaster

(Foto: Igloo)

I dag ser man dem stort set aldrig mere. Ghettoblasters eller boombokse med et lidt mindre racistisk udtryk er stort set afløst af mobiltelefoner og bærbare Bluetooth højttalere.

Men kun stort set. Engang imellem dukker der en enkelt ny boombox op i min nyhedsstrøm. F.eks. denne festlige Igloo KoolTunes Playmate, som både kan spille musik og holde drikkevarerne kolde. Altså en rigtig cool party-maskine.

Nyheden har selvfølgelig ikke længere to kassette-båndoptagere eller cd-afspiller som i gamle dage.’

(Foto: Igloo)

Nutildags indeholder boomboxen moderne streaming-teknologi med Wi-Fi og Bluetooth. KoolTunes fungerer mestendels som højttaler for musikken, der streames ned via en smartphone.

Ideen med at kombinere støjsender og køletaske i samme apparat er heller ikke ny. Tilbage i 1980’erne og 90’erne solgte amerikanske Igloo allerede sådan en tingest under samme Playmate navn. Den har bare fået en efterkommer nu.

Den ydre fremtoning giver klare retro erindringer fra for 25 år siden, men Igloo har strammet designet op, så den moderne Playmate er mere minimalistisk og strømlinet end dens forfædre.

Bluetooth højttaleren indeholder også en stor køleboks med plads til 26 dåser med øl eller vand. (Foto: Igloo)

Meget praktisk har Igloo sørget for at gøre støjsenderen vandtæt, så den ikke tager skade af lidt regnvejr eller vandsplat fra swimmingpool og vandkant. Her kan den larme i op til 10 timer på en batteri-opladning.

Lydkvaliteten skal også være forbedret, så den ikke kun boomer løs. Fabrikanten hævder sågar, at KoolTunes kan spille Hi-Fi med både dybbas og ren diskant via sine to fuldtone-højttalere og indbygget Class-D digitale stereo-forstærker.

Kølerdelen – og den må man jo ikke glemme på denne årstid – kan rumme op til 26 dåser plus isterninger. Hele herligheden er isoleret med Thermecool, så drikkevarer eller sandwiches kan holdes kolde i op mod ti timer.

Betjeningen foregår enten via en app eller med knapper på siden af KoolTunes. Faktisk præcist som på den oprindelige Playmate fra for 25 år siden.

Igloo tager kun 150 dollars eller godt 1.000  kroner for nyheden, hvilket ikke lyder urimeligt for en pænt stor Bluetooth højttaler med indbygget køleskab.

Interesserede kan vælge mellem kulørerne jade-grøn, magenta-lilla og neon-gul….

(Foto: Igloo)

(Foto: Igloo)

(Foto: Igloo)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netflix erobrer Spotify