Unge vil se tv i det fri

LEGO spiller jazz

(Foto: LEGO)

Dagen efter Sankt Hans åbner Copenhagen Jazz Festival 2022. For første gang i fulde omdrejninger igen siden 2019 – bl.a med de store udendørs koncerter.

Midt i festivallen lancerer LEGO sit første jazz-orkester, som man selv kan bygge i små plastic-klodser.

Byggesættet har ikke noget direkte med Copenhagen Jazz Festival at gøre, men kunne sagtens have det.

(Foto: LEGO)

Jeg kunne i hvert fald godt forestille mig, at mange jazz-fans i København kunne finde på at købe det som et godt minde om gode koncerter, de havde lyttet til.

LEGO Ideas Jazz Quartet er rigtig flot og dekorativt, men man skal være tålmodig og ret dygtig for at samle det. De fire musikere med deres instrumenter samles nemlig af hele 1.606 brikker.

Byggesættet er udviklet af den taiwanesiske LEGO entusiast Hsinwei Chi. Han har i ligeberettigelsens ånd valgt at bygge en kvindelig pianist ved flygelet. Hun spiller sammen med en bassist, en trompetist og en trommeslager.

(Foto: LEGO)

Både musikerne og deres instrumenter er meget detaljerige, men desværre tavse. De kræver næsten, at man sætter en god jazzplade på stereoen, så de bliver endnu mere levende at se på.

Man kan vælge at udstille jazz-musikerne med eller uden den medfølgende scene, der kan bygges i to størrelser. Alternativt kan man splitte scenen og anbringe figurerne med større afstand imellem, så de f.eks. fylder et helt vindue.

LEGO Ideas Jazz Quartet (21334) byggesættet kommer i handelen den 1. juli. Prisen er 899 kroner….

(Foto: LEGO)

(Foto: LEGO)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Unge vil se tv i det fri