WhatsApp og Messenger skal åbne sig

Robot underholder børn på bilens bagsæde

(Foto: Nissan Japan)

De fleste forældre gruer for at have små børn med i bilen, hvis køreturen skal tage flere timer.

Alle håber, at de små hurtigt bliver lullet i søvn af fartlydene, og at der så er ro på bagsædet på i hvert fald det meste af turen.

Desværre lykkes det sjældent.

(Foto: Nissan Japan)

Derfor må mange forældre elske, at den japanske bilfabrikant Nissan nu har opfundet en sjov lille robot, som kan underholde den lille eller de små i børnesæderne.

Nissans robot hedder Iruyo – The Intelligent Puppet.

Nyheden er skabt i samarbejde med de japanske legetøjs-butikker Akachan Honpo. Resultatet er to små sjove og lådne figurer i glade farver og med indbygget intelligens.

(Foto: Nissan Japan)

Iruyo babysitteren indeholder således en stribe forskellige sensorer, mikrofoner og højttalere, som kan underholde familiens yngste i bilen.

Robotten kan fjernstyres af forældrene via en smartphone app, eller Iruyo reagerer på stemme kommandoer. Desværre kun på japansk på nuværende tidspunkt.

Mor eller far kan f.eks. tale til barnet via robottens højttaler og f.eks. sige ”jeg er her” eller ”leg lidt med din lille røde ven”.

 

Robotten kan samtidig bevæge arme, ben og hoved og skal sågar kunne skære venlige grimasser. Desuden kan den synge for barnet, opfordre til små lege osv.

Iruyo kommer i to størrelser og enten i rødt, pink eller hvidt:

Den lille Baby Iruyo er designet til at sidde tæt på bilens fører – f.eks i en kopholder. Den store anbringes på bagsiden af forsædet med ansigt mod barnet på bagsædet….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WhatsApp og Messenger skal åbne sig