Messenger får omsider fuld kryptering

Motorola mobiler i årets modefarve

(Foto: Motorola)

Når professionelle skal finde den helt rigtige kulør, sker det ofte ved hjælp af farve-kalibrerings-systemet Pantone, der nærmest er standard på dette område i bl.a. reklame- og modebranchen.

For at vise, at der hele tiden sker en udvikling, kårer Pantone Årets Farve. I år hedder den Pantone 13-1023 Peach Fuzz og minder – som navnet antyder – om ferskeners kulør.

Pantone udvælger årets farve efter en grundig analyse af trends i mode og marketing samt i sociale medier.

(Foto: Motorola)

Motorola er den eneste smartphone fabrikant, der reagerer prompte på ændringer i modefarverne. Derfor er Motorola allerede klar med to mobiler få timer, efter at Pantone har offentliggjort årets farve.

Netop smartphones er (heldigvis) begyndt at blive mere alsidige i deres visuelle fremtræden. Det er ikke længe siden, hvor næsten alle gik rundt med en mobil i sort, hvid eller gråt.

I en periode var rosa og gyldne smartphones højeste mode, mens vi i de seneste par år har set flere fabrikanter arbejde kreativt med telefoner i grønt eller blåt.

(Foto: Motorola)

Men hvis man vil være helt oppe på beatet og med på moden, skal ens nye mobiltelefon altså helst være fersken-farvet.

I så fald er udvalget begrænset til Motorolas edge 40 og razr 40. Sidstnævnte er en lille foldetelefon i stil med Samsungs succesrige Galaxy Z Flip5.

Motorola edge 40 neo er en smartphone i konventionelt design. Med sin MediaTek Dimensity 7030 processor, hurtig opladning af batteriet og en p-OLED skærm på 6,55 tommer placerer telefonen sig i mellemklassen omkring de 3.000 kroner.

Edge 40 neo er samtidig en af markedets slankeste smartphones. Den er kun 7,76 mm tyk. Mobilen er vandtæt efter de skrappe IP68 krav og sælges i farverne Black Beauty, Caneel Bay, Soothing Sea – plus den helt nye Peach Fuzz.

(Foto: Motorola)

Motorola razr 40 ultra er den slankeste foldemobil i lukket tilstand. Den bruger Qualcomms Snapdragon 8+ Gen 1 som motor og disker op med den største eksterne skærm på en klaptelefon.

Den frække razr 40 ultra kan naturligvis også købes i den nye Peach Fuzz kulør til en pris af ca. 8.900 kroner.

Er man ikke så meget til en cool fersken at tale i, kan man vælge mobilen i enten Infinite Black, Glacier Blue eller Viva Magenta.

Begge de to Peach Fuzz kulørte Motorola’er vil lande hos danske forhandlere i begyndelsen af det nye år….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Messenger får omsider fuld kryptering