Facebook i norsk modvind

Motorolas frække Razr 40 er landet i Danmark

(Foto: Motorola)

Det er efterhånden et par måneder siden, at Motorola holdt officiel verdens-premiere på sin nye frække Razr 40 foldetelefon.

Den skal konkurrere direkte med Samsungs kommende Galaxy Z Flip5, der lanceres sidst i juli.

Derfor var det på tide, at Motorola nu omsider fik Razr 40 frem til danske kunder, inden Samsung overtager opmærksomheden – og formentlig også det store salg.

(Foto: Motorola)

Fra i dag kan begge folde-udgaver købes i danske butikker.

Den billigste version af Razr 40 med 8 GB RAM og 256 GB lager koster 6.699 kroner. Den mere avancerede Razr 40 Ultra med et meget større ydre display skal man betale 2.000 kroner mere for.

Begge de nye Motorolaer virker på samme tid coole og dyre. De er nemlig pakket ind i blødt vegant læder og fås i flere moderigtige kulører, der er udvalgt i samarbejde med farve-specialisterne fra Pantone.

(Foto: Motorola)

De tre nye farver hedder Sage Green, Vanilla Cream og Summer Lilac, hvor sidstnævnte er en ret spændende lilla nuance.

Både Motorola Razr 40 og 40 Ultra benytter samme  Qualcomm Snapdragon 7 Gen 2 processor. Den er ikke lige så stærk som motoren i Samsungs konkurrerende Galaxy Z Flip5.

Når Razr 40 er foldet ud, står man med en 6,9 tommers OLED-skærm, der kan foldes på midten. Displayet kan vise billeder i Full HD+ og 2.640 gange 1.080 punkter.

(Foto: Motorola)

Med en opdaterings-hastighed – refresh rate – på 144 Hz er Motorola Razr 40 meget hurtig. Den vil være fin at udfordre selv avancerede spil på og se video uden hak.

På Razr 40 modellen er det ydre display på kun 1,5 tommer. Det kan kun bruges til notifikationer, klokken, vejrudsigter osv.

Så er den eksterne OLED-skærm på Razr 40 Ultra straks mere anvendelig. Den er på 3,6 tommer og kan vise 1.066 gange 1.056 punkter eller 413 pixels pr. tomme.

(Foto: Motorola)

Skærme er på 3,6 tommer og i OLED teknologi. Det betyder, at man virkelig kan bruge den til noget fornuftigt, når telefonen er lukket. Displayet kan vise 1.066 gange 1.056 punkter eller 413 pixels pr. tomme.

Hovedkameraet i Razr 40  er på 64 megapixel og assisterens af en super-vidvinkel på 13 MP, der også fungerer som makro til nærbilleder. Dertil kommer naturligvis en selfie-skylder på 32 MP på fronten.

Batteriet er på 4.200 mAh og kan oplades relativt hurtigt via kabel med 30 watt. Trådløst foregår det mere sløvt med beskedne fem watt. Vigtigt – en ladeblok på 33 watt følger med i prisen.

Til forskel fra tidligere versioner af Razr, der ikke ligefrem har været bestsellere på det danske marked, har Razr 40 og 40 Ultra bl.a. fået en mere fleksibel brugerflade med hurtig adgang til vigtige informationer som vejr, kalender, notifikationer osv.

Motorola har også indbygget et større udvalg af virtuelle Moto urskiver, så man kan skræddersy udseende af sin foldemobil – klassisk, moderne eller moderigtigt.

Endelig er det nyt, at man kan styre afspilning af medier via telefonens ydre skærm. Det er en klar forbedring i forhold til tidligere….

(Foto: Motorola)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook i norsk modvind