Hvor svær er din mobil at reparere?

Motorola folder sig ud 1. juni

(Foto: Motorola)

I de næste to-tre måneder vil vi se så mange nye folde-mobil modeller, som vi har ikke har set magen I de seneste 20 år.

Omkring årtusinde-skiftet var klap-telefoner nemlig også højeste mode. Dengang dog som helt almindelige mobiler – ikke smartphones som i dag.

Sony havde allerede dengang en lille foldesag, og sådan en skal der igen være på vej fra den japanske underholdnings-gigant.

Google har lige præsenteret sin Fold, som vi desværre ikke får at se i Danmark i første omgang.

OnePlus er på vej med en klap-telefon. Huawei har dem allerede, og det samme har Vivo og OPPO. Men igen – ikke på det danske marked.

Endelig kommer Samsung med nye version 5 udgaver af sine to bestsellere Galaxy Z Fold og Z Flip.

RAZR 40 Ultra får de største skærme på nogen foldemobil (Foto: Motorola)

Har jeg glemt nogen? Helt sikkert, men jeg har ikke glemt Motorola.

Lenovos mobiltelefon division har haft en RAZR klap-telefon på det danske marked I flere år, hvor den ikke har gjort meget væsen af sig. Den havde en for svag motor, kostede for meget og blev markedsført ringe.

Forhåbentligt ændrer det sig efter den 1. juni, hvor Motorola ruller ud med to klaptelefoner i ét hug. Motorola RAZR 40 og RAZR 40 Ultra.

Ultra er naturligvis det nye flagskib hos Motorola, men dét skuffer I hvert fald på ét punkt. Processoren ombord er kun Qualcomms Snapdragon 8 Gen 1 fra sidste år.

Ikke den nyere Gen 2 motor, der sidder i Samsungs to nye Fold5 og Flip5, i Googles Pixel Fold og uden tvivl også i OnePlus’ kommende Fold mobil.

Til gengæld ser det ud til, at Motorola indbygger de største skærme på en foldemobil på markedet.

Standard-udgaven af RAZR 40 får bl.a. et mindre display på ydersiden. (Foto: mysmartprice / Weibo)

Indendørs sidder et 6,9 tommers OLED-display, der kan foldes på midten. Det kan vise billeder i Full HD+ kvalitet og bliver meget hurtigt. Med 120 måske 144 Hz billed-opdatering.

Den ydre skærm, som man kan se, når Motorola RAZR 40 Ultra er lukket, skal være enten 3,6 eller 3,6 tommer.

Motorola RAZR 40 Ultra kommer også med to kameraer på ryggen. Et hoved-objektiv på 12 megapixel og en ultra-vidvinkel på 13 MP. Dertil naturligvis en selfie-skyder, når telefonen er klappet op.

Batteriet skal være på 3.640 mAh, hvilket er pænt stort for en foldemobil. Batteriet skal kunne lades op med rimeligt hurtige 33 watt via kabel.

Prisen på RAZR 40 Ultra skal ligge på 1.299 euro, hvilket formentlig ender med at blive ca. 9.200   i danske kroner.

Lillesøster RAZR 40 er der ikke sluppet mange detaljer ud om endnu. Faktisk kun, at prisen bliver 899 euro eller ca. 6.300 kroner.

Hvis det er korrekt, vil Motorola RAZR 40 være en af markedets billigste foldemobiler….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor svær er din mobil at reparere?