Hver dansker har 1,4 mobil abonnement

Nu får grillen også kunstig intelligens

(Foto: Seer)

Mens politikere og andre kloge mennesker diskuterer livligt om, hvorvidt kunstig intelligens (AI) vil forandre vores samfund og arbejdspladser i fremtiden, sniger de nye chips sig ind i flere og flere af vores dagligdags ting.

Vi har for længst vænnet os til, at kunstig intelligens hjælper med at tage bedre billeder på mobiltelefonen. Klogskaben har også fundet vej til søgninger på internet, chatbots i virksomheders online kundeservice osv.

Det næste kunne sagtens være i vores madlavning. Både i fremtidens komfurer og selvfølgelig også i den udendørs grill på terrassen.

(Foto: Seer)

Amerikanske Seer hævder at være først på markedet med en klog grill-station, der mest af alt ligner en mikro-ovn placeret på et grill-understel.

Ifølge Seer skal den nye Perfecta Grill gå meget længere end de smarte grill-stationer, som man allerede i dag kan få med trådløs fjernstyring, app-kontrol fra mobiltelefonen osv. r

Seers nye NeuralFire system skal kunne genkende op til 50 forskellige fødevarer, som brugerne placerer i grillen. Lige fra oksekød og kylling, over grøntsager og stege til pizzaer.

(Foto: Seer)

Perfecta Grill vil så automatisk indstille tilberedningstid, temperatur og andre parametre, så resultatet bliver et optimalt klargjort måltid.

Undervejs holder et stort farve-display på selve grill-stationen plus billeder på mobil, tablet eller laptop kokken informeret om tingenes tilstand og middagens fremskridt.

Seer Perfecta Grill er også utraditionel i sin anvendelse af opvarmnings-metode:

I stedet for kul, træ, briketter eller gas anvender Seer elektricitet og propangas til at holde grillens infrarøde brændere kørende. De kan justeres op til temperaturer på 900 grader Celsius.

Fabrikanten fortæller samtidig, at det opretstående i stedet for flade grill-design sikrer en bedre opvarmning fra alle sider.

Den nye intelligent grill skal koste 2.499 dollars eller ca. 18.000 danske kroner. Seer tager i øjeblikket mod forudbestillinger, hvor man skal lægge 100 dollars som depositum….

(Foto: Seer)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hver dansker har 1,4 mobil abonnement