Bedre Sound Blaster på ørerne

Ny elpære lyser i 50 år

(Foto: Philips)

I disse tider, hvor alle taler om og ryster i bukserne for den næste el- eller varme-regning, kommer Philips i en perfekt timing med en elpære, der både sparer strøm og holder næsten uendeligt.

Hvis dronning Margrethe havde fået en Philips Ultra Efficient LED pære, da hun overtog tronen for godt 50 år siden, ville lampen stadig lyse den dag i dag.

Eller med andre tal: Philips nyhederne har en 3,5 gange længere levetid end almindelige pærer. Det svarer til 50.000 timer.

Pærerne bruger samtidig 60 procent mindre strøm for at opnå samme lys-udbytte og -kvalitet som standard Philips LED-pærer.

(Foto: Philips)

I praksis betyder det, at man kan spare op til 230 kroner årligt pr. elpære ved at skifte sine gamle glødepærer til Philips’ nye Philips Ultra Efficient LED-pære. Den har samme lysstyrke, men bruger kun fire watt mod de tidligere 60.

De nye pærer får naturligvis også en grøn A-mærkning efter de skrappe EU-regler for miljø-venligt design og lavt strømforbrug, som trådlte i kraft for et år siden. For at opnå en A-mærkning skal elpærer have en energi-effektivitet på 210 lm/W-

Philips Ultra Efficient LED-pære koster 75 kroner stykket som 40 watt i hvidt eller Cool White. 60 watt udgaven i samme farver skal man betale 90 kroner for….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedre Sound Blaster på ørerne