Københavns Kommune går ind i brugte mobiler

Nye hovedtelefoner skal overbevise i lyd – ikke i lir

(Foto: Sennheiser)

Ikke alle har brug for high-end features som Spatial Audio, hi-res støtte, Surround Sound eller et overlækkert design, som man betaler i dyre domme for.

Hvis målet er den bedste lydkvalitet til prisen, kunne de nye Accentum hovedtelefoner fra tyske Sennheiser være det helt rigtige.

De fremstår i klassisk, næsten anonymt design. Helt bevidst, for afspillet musik skal ikke ses, men høres – mener Sennheiser.

Ingeniørerne hos den tyske virksomhed har bygget hovedtelefoner, mikrofoner og øretelefoner til professionelle formål i årtier. De ved derfor godt, hvad de taler om.

Accentum er lillebror til Sennheisers fremragende, men dyre Momentum hovedtelefoner. (Foto: Sennheiser)

Alle lydstudier, radiostationer, diskoteker, musikere og Hi-Fi entusiaster har på et eller andet tidspunkt ejet et Sennheiser produkt.

I dag er Sennheiser en del af den schweiziske høre-apparat gigant Sonova, hvilket giver nogle interessante perspektiver begge veje.

Både til bedre lydkvalitet i høre-apparater og bedre mikro-elektronik og mikrofoner i hoved- eller øretelefoner.

Der ser dog ikke ud til at være meget Sonova i de nye Accentum hovedtelefoner. De skal levere klassisk og trådløs vellyd med en meget præcis og naturlig gengivelse.

(Foto: Sennheiser)

Indendørs i hver hovedpude sidder en stor driver – højttaler-enhed på 37 mm, som Sennheiser producerer i Tyskland. Ikke ude i Fjernøsten.

Accentum rummer også den seneste nye aktive støjreduktion (ANC), der her er udformet i en hybrid version.

Den kan naturligvis skræddersys via en Smart Control app til brugerens ønske med hensyn til graden af støj, der må trænge ind via filtret.

I den forbindelse hjælper to stråleformede mikrofoner i hver side, som også hjælper med til at skabe ekstra klare stemmer, når man bruger Accentum til håndfri telefoni.

Accentum kommer med Bluetooth 5.2 og støtter både AAC, SBC og aptX HD codecs, der sikrer samme høje lydkvalitet som hovedtelefoner  på ledning.

Samtidig kan hovedtelefonerne arbejde med ”multi-point”, så de er forbundet trådløst til to signalkilder på samme tid. Omskiftningen sker med et enkelt klik.

Rent fysisk vejer de nye hovedtelefoner forbløffende let. De har bløde hovedpuder og et blødt hovedbånd, så man kan holde ud at have dem på i mange timer.

Det indbyggede batteri i Sennheiser Accentum kan levere en imponerende spilletid på 50 timer med ANC-filtret skruet helt op. 10 minutters opladning via det medfølgende USB-C kabel giver fem ekstra spilletimer.

Sennheiser Accentum vil kunne købes i sort eller hvide med sandfarvede design-elementer. De kommer til salg fra den 4. oktober til 1.399 kroner, men kan forudbestilles nu….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Københavns Kommune går ind i brugte mobiler