Polaroid tænder for lyden

Vinyl til Sonos højttalere

(Foto: Victrola)

Sonos er moderne trådløse Hi-Fi højttalere, som er født ind i den digitale tidsalder med streaming af musikken.

Derfor kan de virke lidt selv-modsigende, at man nu kan købe en pladespiller, der er skræddersyet til Sonos. På den anden side er vinylplader jo trendy og sælges i store antal.

Det gamle amerikanske pladespiller-mærke Victrola vover sig nu ud i at bygge bro mellem analog musik med nål og fysiske LP’er og den digitale verden med trådløs streaming.

(Foto: Victrola)

Victrolas nye Stream Carbon kan som den første grammofon på markedet forbindes direkte Sonos højttalere.

Det sker direkte via Wi-Fi, og man behøver hverken at købe en for-forstærker eller diverse adaptere for at få musikken til at spille.

Det eneste, man skal gøre, er at foretage et éngangs-setup via en medfølgende Victrola app. Er det gjort, kan brugerne styre volume og afspilning via pladespillerens drejeknap eller i Sonos mobile app.

Victrola Stream Carbon er certificeret af Sonos særlige ”Works With” program, så Sono shar godkendt pladespilleren som nyt familie-medlem i sit øko-system.

(Foto: Victrola)

Selve pladespilleren er bælte-drevet og kan rotere med 33 eller 45 omdrejninger i minuttet. Hastigheds-variationer – wow og flutter – skal ligge under 0,175 procent.

Kabinettet er fremstillet af solidt MDF-træ. Tonearmen er lige og rummer en dansk Ortofon Red 2M pickup som standard.

Ud over trådløst Wi-Fi til at koble Sonos højttalerne på med har Victrola nyheden også phono-stik og Ethernet port.

Interesserede kan forudbestille Victrola Stream Carbon nu formedelst 799 dollars eller ca. 6.100  kroner. Pladespilleren skal lande i butikkerne i løbet af oktober….

(Foto: Victrola)

(Foto: Victrola)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Polaroid tænder for lyden