Sonys Xperia 5 V har kameraer i super-klasse

Denne ring er en smart bartender

(Foto: Barsys)

Når nu boligen efterhånden er blevet ”smart” og har alt fra hoveddør-låsen over lamper, varmesystem, tv, højttalere til baby-alarm, køleskab og vindues-persienner koblet sammen over Wi-Fi netværket, må hjemmebaren vil også komme med i det gode selskab.

Hvis den automatiske bartender samtidig kan se helt dekorativ ud i stedet for at ligne en overdimensioneret kaffemaskine, kan den måske finde plads direkte i dagligstuen eller alrummet.

Det er i hvert fald målet med den nye Barsys 360. Med sit cirkelformede design minder nyheden mest af alt om en high-tech science-fiction skulptur.

Nyheden er udviklet til at være et lille show i sig selv, når man via en smartphone app, en tablet eller en laptop pc beder den om at mixe en cocktail til herskabet.

(Foto: Barsys)

Drinks-glasset placeres midt i cirklen og bliver belyst som scenen i et teater, når ingredienserne bliver fundet frem i små tanke i ringen, udmålt præcist og til sidst hældt sammen i den helt rigtige rækkefølge. Også, hvis vodka-martini’en skal være ”stirred not shaken.”

Barsys 360 ringen rummer seks tanke på hver 900 milliliter til forskellige spirituosa og softdrinks. I app’en indtaster man de pågældende alkohol-typer, så systemet straks ved, hvilke cocktails og longdrinks det kan fremstille – og hvilke ikke.

Via Wi-Fi netværket og en online database på internet har Barsys 360 adgang til tusinder af vel-afprøvede opskrifter, men da systemet indeholder kunstig intelligens (AI), giver det også adgang til individuelle drinks eksperimenter hos brugerne.

Sammen med den futuristiske 360-ring har Barsys også lanceret en ny version 2.0 af sinmere konventielt designede cocktail-maskine.

Den klassiske Barsys 2.0 fylder noget mere. (Foto: Barsys)

Her er der tale om en drinks-robot, der f.eks. kan køre glasset frem og tilbage mellem flasker og beholdere, der hælder deres nøje afmålte indhold ned i det.

Barsys 2.0 passer bedre til at stå i en hjemmebar, på kollegie-gangen, I firmaets kantine eller for den sags skyld på en trendy café eller bar, hvor tjener og bartender skal aflastes i deres arbejde med at mixe drinks.

Den nye Barsys 360 er knap så alsidig, men mere elegant i sin fremtræden. Den måler 43 centimeter i bredden og vejer 4,5 kilo, inden man hælder spiritus og vander ombord.

Prisen er til gengæld også meget lavere. Nemlig 475 dollars eller 3.329 danske kroner, hvor man skal betale 1.500 dollars for den større Barsys 2.0. Det svarer til ca. 10.511 kroner.

Barsys er begyndt at modtage forudbestillinger på den ringformede bartender. Levering af den smarte nyhed skal begynde i oktober….

(Foto: Barsys)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sonys Xperia 5 V har kameraer i super-klasse