Opdatér dine Apple enheder NU

Lad IKEA tjekke din luft

(Foto: IKEA)

Her på Leifshows beskrev jeg IKEA’s smarte nye VINDSTYRKA sensor til måling af luftkvaliteten i hjemmet for en måned siden.

Nu følger IKEA så omsider op med en dansk pris og, hvornår man kan købe den vejr-stations-lignende nyhed i koncernens danske varehuse.

Prisen bliver 299 kroner, og det danske lancerings-tidspunkt er sat til 1. april. VINDSTYRKA kan til gengæld købes tidligere i flere andre lande.

(Foto: IKEA)

Ifølge FN-organisationen WHO indånder 9 ud af 10 mennesker på verdensplan forurenet luft.

Luften indendørs kan være lige så forurenet som luften udendørs, men mange undervurderer alligevel risikoen for luftforurening i hjemmet.

IKEA ønsker at give alle adgang til renere luft og forbedret indeklima med løsninger, der forbedrer kvaliteten af den luft, vi indånder.

(Foto: IKEA)

For at skabe større bevidsthed om luftforurening har IKEA udviklet VINDSTYRKA, der gør det muligt at måle og overvåge luftkvaliteten i sit hjem

De mest skadelige forurenende partikler (PM2,5) kan ikke ses med det blotte øje. VINDSTYRKA har et display, der viser PM2,5 niveauer, luftfugtighed, temperatur og TVOC.

Når sensoren er tilsluttet IKEAs hub for smart-produkter, DIRIGERA, er det muligt at tilgå niveauerne for luftkvaliteten direkte i IKEA Home-appen.

VINDSTYRKA kan bruges alene, men også til at forbedre effekten af andre IKEA smartprodukter som STARKVIND luftrenseren….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdatér dine Apple enheder NU