2023 giver værste mobilsalg i ti år

B&O leverer lyden til nyt LG super-tv

(Foto: LG)

Det er ikke nogen hemmelighed, at Bang & Olufsen køber selve skærmene til sine tv fra LG i Sydkorea.

Dette samarbejde har fungeret fint i adskillige år og omfatter alle B&O’s tv. Fra de dyre og op til de meget dyre. Billige fjernsyn har den danske audio/video legend jo ikke nogen af.

Nu har LG og B&O så udvidet samarbejdet nok et nøk opad. LG vil nemlig sælge sine fremragende Magnit Micro LED TV i sæt sammen med B&O’s skulptur-lignende Beolab 90 højttalere.

(Foto: LG)

LG Magnit er et kæmpe-tv på 136 tommer. Det har 4K kvalitet på 3.840 gange 2.160 punkter og en hurtig billed-opdatering på 120 Hz.

Det gør tv-apparatet lige velegnet til at vise film, tv-shows, sport og til at bruges sammen med de nyeste computerspil.

LG’s Micro LED løsning til hjemmet kommer med en skærm næsten helt uden ramme omkring. Selve chassis’et er anbragt i en solid aluminium ramme.

(Foto: LG)

Sammen med LG Magnit følger en separat Media Box, der rummer det meste af elektronikken inklusive kunstig intelligens, streaming enhed og lydforstærker.

Desværre fortæller LG ikke noget om prisen på sit nye Magnit super-tv på 136 tommer. Hverken med eller uden B&O højttalerne.

Vær dog sikker, at sættet bliver kostbart….

(Foto: LG)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2023 giver værste mobilsalg i ti år