Køb ure billigt i London

LG viser super-tv på 136”

(Foto: LG)

LG er en af verdens største fabrikanter af tv- og computer-skærme. Sydkoreanerne overgår nu sig selv med deres suveræne MAGNIT 4K tv på hele 136 tommer.

Nyheden, der kræver både både god plads på væggen og et velspækket kreditkort, kombinerer kunstig intelligens (AI), en helt ny smart-tv platform og Micro LED teknologi, der tilsammen skaber en ”enestående oplevelse med hjemme-biograf, digital kunst og spændende underholdning.”

I stedet for LCD-panelet med baggrunds-belyste LED lamper, som vi ser i de fleste stue-tv i dag, bruger LG et netværk af bittesmå Micro LEDs i sit nye MAGNIT 4K. Det skal sikre en “ekstrem lysstyrke med overvældende farver og kontrast.”

(Foto: LG)

Hver eneste af de mange små dioder kan styres separat og dermed også slukkes, betyder det i praksis, at sort bliver til rigtig sort på skærmen.

Det er samme teknologi, vi har set i f.eks. Samsungs enorme Wall skærme samt i kostbare luksus-tyv fra C Seed. De to kender vi prisen på – og den er høj – så mon ikke LG lander i samme niveau?

LG MAGNIT 4K leverer bl.a. en lysstyrke på 2.000 nits, hvilket sikrer, at skærmen står både skarpt og detaljeret i selv solskin eller i stærkt belyste lokaler.

(Foto: LG)

LG’s Alpha 9 processor med kunstig intelligens reducerer støj il billedet, samtidig med at den indstiller farvemætning og kontrast.

Det sker helt automatisk, fordi tv-skærmen løbende måler lysforholdene i det rum, hvor den er placeret.

LG fortæller, at man med MAGNIT 4K har gjort en ekstra indsats for at få hudfarver og ansigter til at se ægte og naturlige ud.

Hvis det nye LG MAGNIT 4K super-tv sælges via en B&O butik, vil en af de monumentale Beolab 90 højttalere følge med. (Foto: Bang & Olufsen)

 

Da det nye tv desuden opdaterer sit billede 120 gange i sekundet – 120 Hz – er det også meget velegnet til selv de mest avancerede computerspil.

Hele herligheden kontrolleres af LG’s WebOS styresystem. Den giver bl.a. optimale forhold til streaming eller til at vise skærmbilleder fra iPhones, iPads, Android telefoner, Apple MacBooks eller Windows pc’er i stort format på 136 tommer. Det gøres via AirPlay eller Miracast.

Med MAGNIT 4K følger en dedikeret app til smartkphones, som kan forhandle det enorme tv til et bruger-styret digitalt kunst-galleri.

(Foto: LG)

 

Dertil kommer et pænt udvalg af andre stik og forbindelser som fire HDMI-porte, Wi-Fi 6e, Ethernet, Bluetooth, to gange USB og en RS-232C seriel port.

Bang & Olufsen får sine skærm-paneler leveret fra LG. Med MAGNIT 4K skal samarbejdet også gå den modsatte vej.

LG har nemlig aftalt, at der følger en Beolab 90 Hi-Fi højttaler med, når MAGNIT 4K skærmen bliver solgt via B&O butikker. Hvornår det sker, oplyser LG ikke….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb ure billigt i London