Ny håndtaske-højttaler fra B&O

Bliver Apple gennemsigtig?

(Foto: Beats)

Apple vil sikkert afvise, at man stjæler ideer fra andre. Snarere er det, at andre fabrikanter lader sig inspirere af Apple. Bedste eksempel er jo nok iPhones.

Ikke desto mindre ser det ud til, at Apples datterselskab Beats har været ude med kopimaskinen i sine nye trådløse Beats Studio Buds+ øretelefoner.

De skal egentlig først lanceres officielt den 18. maj, men ved en fejltagelse er Amazon kommet til at lække både fotos, specifikationer og pris i på sin hjemmeside.

Dér lå informationerne kun i ganske kort tid, inden de blev slettet igen. Det var dog længe nok til, at nyheden er spredt vidt og bredt på internet.

Hvad der er mest opsigtsvækkende ved de nye Beats Studio Buds+ er, at de er gennemsigtige. Dermed ligner de grangiveligt Nothings ear (2) øretelefoner.

(Foto: Beats)

Nothing er det firma, som OnePlus’ medstifter og topchef Carl Pei stiftede, efter at han hoppede af for et par år siden for at prøve lykken på egen hånd.

Karakteristisk for Nothings produkter – smartphones og øretelefoner – er, at de er pakket ind I transparent plastik.

Det vækker opsigt og giver masser af omtale. Hvorvidt det også giver øget salg, er nok mere tvivlsomt.

Ikke desto mindre ser Apple-datteren Beats ud til at gå samme vej som Nothing. I hvert fald i udseende og fremtræden.

Prismæssigt skal de nye Beats Studio Buds+ og Nothing ear (2) også ud til at skulle konkurrere. Beats nyheden skal koste 180 dollars – ca. 1.250 kroner – mens man betaler 140 dollars for Nothing øretelefonerne.

(Foto: Beats)

Til merprisen får Beats køberen en bedre aktiv støjreduktion (ANC), længere spilletid på en opladning –  og så naturligvis Beats’ særlige sound med masser af punch i bassen.

I sammenligning med de nuværende Beats Studio Buds skal den nye Plus-model få et 1,6 gange bedre støjfilter takket være en stærkere indbygget processor.

Transparency Mode og anvendelsen som håndfri telefon er også forbedret ved brug af tre gange større mikrofoner og ændrer i øretelefonernes fysiske design.

Endelig skal de nye Beats øretelefoner kunne køre i 36 timer uden at se en stikkontakt. Dog skal man huske at lægge dem i den medfølgende bæreæske, når man ikke har den siddende i øregangen. De nuværende Studio Buds har en maksimal spilletid på 24 timer.v

Ligesom sine forgængere tilbyder Studio Buds+ en hurtig one-touch parring med både iPhones og Android mobiler, ligesom de kan spille Apple særlige Spatial Audio.

Beats øretelefoner sælges typisk via Apple-forhandlere i Danmark….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny håndtaske-højttaler fra B&O