Her er verdens første bærbare bidet

Powerbeats Pro er landet i Danmark

Selvfølgelig er der en masse trådløse øretelefoner på markedet, der passer til iPhone. De findes i alle mulige kvaliteter og prisklasser, men har blot ét problem i manges øjne. De kommer ikke fra Apple selv.

Af samme grund har de hvide AirPods haft en nærmest monopol-agtig stilling i det danske Apple marked. Ikke før nu har Apple nemlig taget sig sammen til at sælge PowerBeats Pro her i landet.

PowerBeats Pro fra Apples datterselskab Beats blev præsenteret tilbage i april. De er knap så sarte som AirPods og skal efter sigende også lyde bedre. PowerBeats har nemlig større drivere – højttaler-enheder – og tåler både vand, snavs og støv. Den slags kan AirPods ikke lide.

I modsætning til AirPods kan de nye Powerbeats Pro øretelefoner tåle både vand, snavs og stød. De er derfor mere velegnede til f.eks. fitness, sport og andre udendørs sysler.

Man kan også få PowerBeats Pro i flere farver end den efterhånden lidt kedelige hvide, som alle AirPods er klædt i. De PowerBeats, der kommer til Danmark, er dog alle sorte. Først til efteråret følger de mere spændende kulører som ivory / Elfenben, mosgrøn og navy blå.

Apple frigav Powerbeats Pro i 20 nye lande i går. Før da kunne man kun købe Apples alternative øretelefoner i USA og Canada. Danmark er ligesom Sverige og Norge med i det nye kuld.

Hvis I synes, at AirPods er dyre – de koster fra 1.379 kroner for et sæt – vil I finde Powerbeats Pro kostbare. Dem skal man nemlig betale 1.990 kroner for….

I første omgang kommer Powerbeats Pro kun til Danmark i sort. De tre andre farver må vi vente med til efteråret.

https://www.youtube.com/watch?v=mWbijRYhuZs%20

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er verdens første bærbare bidet