Windows 10 slut i 2025

Beats for folket

(Foto: Apple)

Da Apple for syv år siden købte Beats hovedtelefon mærket fra rapperen Dr. Dre, var der vel kun to begrundelser for det:

Det ene var, at Apple havde brug for noget lyd- og Hi-Fi knowhow i huset, og Beats solgte jo fint. Den anden, at Apple gerne ville have et større publikum hos Dr. Dre’s afro-amerikanske kerne-kunde-gruppe.

Jeg skal ikke kunne sige, hvordan disse planer er gået. Faktum er til gengæld, at Apple åbenlyst har nedprioriteret Beats produkter til fordel for sine egne AirPods.

Ellers ville der ikke gå så uendeligt lang tid mellem nyhederne fra Beats. Som for eksempel nu, hvor de nye trådløse Beats Studio Buds True Wireless Earbuds er dukket op.

(Foto: Apple)

Studio Buds er ikke Beats’ første trådløse øretelefoner – man kan allerede få Powerbeats og Powerbeats Pro – men entusiaster vil påstå, at de ikke er helt så gennemført trådløse som de nye. De har nemlig en bøjle omkring øret.

Hvis man hører til dem, der godt kan lide Beats sound’en, bør de nye Studio Buds være værd at kigge på og lytte i. De er nemlig relativt billige for et Beats produkt, og så kommer de med aktiv støjreduktion (ANC) integreret.

De nye små Beats tilbyder også en særlig Transparency Mode og en ”custom acoustic platform”, der vel gemmer på, at man kan fin-indstille lydbilledet, så det bliver både afbalanceret og kraftfuld. Det lover Beats i hvert fald.

Dertil kommer ét-tryks-parring med iPhone eller Android telefoner, håndfri Siri aktivering, dobbelte mikrofoner til tale-opkald og den nyester Class 1 Bluetooth til at sende lyden gennem luften.

De nye Studio Buds er vandtætte efter IPX4 standarden. Dewt betyder, at man i hvert fald ikke skal tage dem med i bad. (Foto: Apple)

De nye Beats Studio Buds kan køre op til otte timer på en batteri-opladning, som kan forlænges til 24, når man lægger øretelefonerne i bæreæsken, når de ikke er i brug.

De eneste klare ulempe synes at være, at Apple – undskyld Beats – har sparet på den trådløse opladning.

Til gengæld kan man lade dem hurtigt op. Fem minutter i æsken giver en times ekstra spilletid….

De nye øretelefoner koster 150 dollars eller ca.   kroner her….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Windows 10 slut i 2025