Samsung mere fornem

Intet i ørerne

(Foto: Nothing)

Det britisk-baserede Nothing mærke blev rigtig kendt, da det i sommers lancerede verdens første gennemsigtige smartphone.

Nothing phone (1) sælges også herhjemme, men jeg tvivler på, at særligt mange danskere har købt den excentriske mobil.

Længe inden telefonen kom, solgte Nothing allerede et sæt trådløse øretelefoner, som (selvfølgelig) også var transparente.

Man skal jo være anderledes for at markere sig i et marked med hundreder af forskellige øretelefoner af skiftende kvalitet og pris.

(Foto: Nothing)

Nu er Nothing så klar med anden generation af sine øretelefoner, som kaldes for Nothing Ear (stick).

De skal rumme en stribe forbedringer, men holder sig fortsat til kravet om at være anderledes end flertallet.

Mest iøjnefaldende er den medfølgende bæreæske. Den er formet som en cylinder og ligner derfor indpakningen til en læbestift.

Helt gennemført i dét design er Nothing Ear (stick). Det kan Huawei dog gøre bedre med sine FreeBuds Lipstick øretelefoner.

Øretelefonerne vejer kun 4,4 gram stykket. (Foto: Nothing)

Til gengæld har Nothing gjort noget særligt ud af, at bæreæsken lyder godt, når den bliver åbnet. Det giver en tydeligt klik på en ørevenlig frekvens.

Selve øretelefonerne har fået en bedre antenne-placering og en ny Clear Voice teknologi, der giver en mere effektiv støjreduktion, når man bruger Ear (sticks) tre mikrofoner til f.eks. et håndfrit telefon-opkald.-

Helt ny er en Bass Lock funktion, hvor indbygget software måler den lyd, som lækker ud ved siden af øreproppen – og automatisk tilpasser lydbilledet derefter. Det skal give en meget bedre bas-gengivelse, hvor de dybe toner så at sige låses.

Indendørs sidder en pænt stor driver – højttaler-enhed – på 12,6 millimeter. Lyden styres nu via en rigtig knap på hver øreprop. Slut med touch-paneler, der ofte svigter.

Endelig har Nothing fjernet al silikone i sine nye øretelefoner. Det betyder, at man ikke længere har et udvalg af silikone-propper i forskellig størrelse, som kan tilpasses til brugerens øregang.

Nothing ear (sticks) kommer tilsyneladende uden aktiv støjreduktion (ANC). Til gengæld kan de spille op til syv timer på en batteri-opladning.

Husker man at lægge øretelefonerne i den medfølgende bæreæske, når de ikke er i brug, øges levetiden til 29 timer, hvor Nothing nyheden kan klare sig uden en stikkontakt.

Den danske pris på de utrsditionelle øretelefoner er 949 kroner.De kommer på markedet den 4. november….

(Foto: Nothing)

.

(Foto: Nothing)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsung mere fornem