Smart vil nu lave ”rigtige” biler

Streaming har oversvømmet os

(Foto: cottonbro studio / Pexels)

Man behøver ikke at besøge mange danske hjem for at se, at streaming har overtaget underholdningen hos de fleste. Både, når det gælder tv og musik.

Dermed ligger danskerne helt på linie med den globale trend. Den fortæller, at antallet af betalte video-streaming-abonnementer som f.eks. Netflix eller Disney+ er tredoblet siden 2017.

Sidste år omsatte video-streaming-tjenesterne for over 80 milliarder dollars i abonnements-indtægter.

Denne fremgang vil fortsætte i de kommende år, vurderer analysefirmaet Statista. Væksten vil være 11 procent om året og nå 137 milliarder dollars i 2027. Det svarer til knap en billion  danske kroner.

(Infografik: Statista.com)

Samtidig med streamingens overstrømmende succes er salget af fysiske video-formater som dvd- og Blue-Ray plader dykket med 30 procent.

Det samme gælder digital pay-per-view og online downloads af tv og film. De er gået helt af mode.

I Tyskland er antallet af mennesker, der har set video på DVD eller Blue-Ray i de seneste 12 måneder, således faldet fra 47 til 33 procent siden 2019. I USA er nedturen endnu større – nemlig fra 49 til 29 procent.

Helt modsat i Indien og Kina: Inderne ser lige så meget DVD som for fire år siden – 28 procent. I Kina er faldet i DVD-sening beskedent – fra 21 til 19 procent….

(Infografik: Statista.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smart vil nu lave ”rigtige” biler