007 vil elske denne bolig

B&O i ny guldalder

Beovision Harmony tv og Beolab 90 højttalere i de nye gyldne farver. (Foto: Bang & Olufsen)

Midt i en krisetid har Bang & Olufsen fundet ud af, at mange savner firmaets klassikere. Legendariske produkter i design og betjening, som folk stadig gerne vil have stående i deres stuer eller kontorer.

B&O har taget konsekvensen af den aktuelle retro bølge og lancerer nu ni af sine audio klassikere i nye og friske farver.

B&O kalder de modificerede produkter for Golden Collection, fordi de er re-designet i guld-farvet aluminium, tekstiler i natur, ægte lammeskind, massiv eg og Carrara marmor.

Den nye kollektion omfatter alt fra det moderne design ikon Beoplay A9 til verdens måske mest avancerede digitale højttaler Beolab 90.

Den ikoniske Beoplay A9 højttaler har bl.a.fået en ny sandfarvet tekstil front fra Kvadrat. (Foto: Bang & Olufsen)

”Mange af vores kunder får et særligt følelsesmæssigt forhold til Bang & Olufsen produkter. De bliver som et smykke i hjemmet eller et højt elsket møbel. Den slags bliver til varige minder,” forklarer Gavin Ivester. Han er vice president for design hos B&O.

”B&O fylder 95 år i år. Det jubilæum fejrer vi med den nye Golden Collection, der viser vores passion for håndværk, design og lang levetid,” fortsætter han.

Den hårdt prøvede danske audio- og tv-klenodie håber naturligvis også, at kollektionen og at puste nyt liv i klassikerne kan ringe en ny guldalder ind.

Golden Collection kan købes på www.bang-olufsen.com , i Bang & Olufsen butikker og hos udvalgte forhandlere fra den 17. november. Den dato er også B&O’s fødselsdag.

Beoplay E8 øretelefoner som Golden Collection. (Foto: Bang & Olufsen)

De nye produkter i den nye B&O kollektion er:

BeosoundsBalance højttaleren har bl.a.fået en base i lyst Carrara marmor. Prisen er her 15.000 kroner pr. styk.

Den cirkelrunde Beoplay A9 gulvhøjttaler har fået en gylden ramme, lyse ben og en forplade i sandfarvet special-tekstil fra danske Kvadrat. Den koster 18.500 kroner.

Den trådløse og nærmest monumentale Beosound 2 har fået en dobbelt anodiseret aluminiums-krop, der får den til at se endnu mere fornem ud. Pris 15.000 kroner.

Beoplay H95 hovedtelefoner i den gyldne udgave. (Foto: Bang & Olufsen)

 

Beovision Harmony luksus-fjernsynet har fået et nyt guld-farvet lydcenter i aluminium. Guldstativet matcher, og det håndlavede højttaler cover fås i alu eller lys eg. Pris 105.000 kroner. Se artiklens indledningsfoto.

De to Beolab 50 og Beolab 90 højttalere med detaljer i gyldne nuancer, lys eg og sandfarvede tekstiler passer perfekt som side-højttalere til tv’et. De koster henholdsvis 220.000 og 550.000 kroner stykket.

Den lille og trådløse Beosound A1 2nd Generation har fået et perle-blæst gylden farvet aluminiums gitter og rem i ægte læder. Den koster 2.000 kroner.

Beoplay H95 hovedtelefonerne fås nu i gyldent aluminium. De har sandfarvede ørepuder af ægte lammeskind. Prisen er her 6.000 kroner.

Endelig er der de trådløse Beoplay E8 3rd. Generation øretelefoner. De kommer nu i et sandfarvet læder-etui og trådløs opladning. Pris 2.750 kroner….

Den sklupturelle Beosound 2 stråler endnu flottere i den nye guld-farve. (Foto: Bang & Olufsen)

Beosound Balance højttaleren har fået en base i lyst Carrara marmor. (Foto: Bang & Olufsen)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

007 vil elske denne bolig