Hoteller lejer billige studieboliger ud

Lækre hørebøffer koster dyrt (opd)

(Foto: Bang & Olufsen)

(Opdateret) Bang & Olufsen bliver 95 i år. Flot af et firma, som mange betragter som et nationalt klenodie på linie med LEGO, Carlsberg eller Mærsk.

Man kunne også have lyst til at sige, at B&O holder sin fødselsdag midt i en dyb krise ved at holde ørerne lukket.

B&O fejrer nemlig den halvrunde dag med at lancere sine hidtil mest ambitiøse ”over the ear” hovedtelefoner.

De nye trådløse Beoplay H95 ”hørebøffer” ser som altid hos B&O lækre og elegante ud, men prisen er altså også pebret.

De lækre nye B&O hovedtelefoner er fremstillet af børstet aluminiium, lammeskind, specielt vævet tekstil, kohud, titanium memory skum. (Foto: Bang & Olufsen)

 

Ørepuderne i H95 er f.eks. lavet af ægte lammeskind, hvilket gør dem behagelige at have på i mange timer ad gangen.

Hovedbøjlen rummer ”memory skum”, så den husker sin brugers indstilling. Bøjlen er desuden beklædt med tekstil og læder fra kohud.

Det lyder dyrere end, når mange konkurrenter nøjes med at lave deres hovedtelefoner af plastik og billigt skum i ørepuderne.

Det eksklusive fortsætter med at rammen i Beoplay H95 er fremstillet af børstet aluminium – et typisk B&O karakteristika.

Beoplay H95 fås i enten sort eller lysegråt. (Foto: Bang & Olufsen)

Ørepuderne er heller ikke skruet på hovedbøjlerne, men fastgjort  med magneter, så de er nemme at tage af eller udskifte.

Driverne – de små højttalere i hovedtelefonerne – er på 40 mm og lavet i titanium letmetal. De er koblet til B&O’s egen digitale signal processor (DSP) og den mest avancerede aktive støjreduktion (ANC), som B&O nogensinde har lavet.

Støjreduktion, volumen og skift af numre styres via små paneler på hver ørepude, eller man bruger en app på sin mobiltelefon.

De trådløse hovedtelefoner har fire mikrofoner indbygget, som dels bruges til den aktive støjreduktion, dels til at tale håndfrit i telefon eller give mundtlige ordrer til Google Assistant eller Apple Siri.

Betjeningen af den nye hovedtelefon er inspireret af foto-kameraernes. (Foto: B&O)

Batterierne på Beoplay H95 kan holde musikken eller podcasten køre i 38 timer. Vel at mærke med støjreduktionen tændt. Det er ret imponerende.

Med H95 følger bæreæske, flyadapter, opladningskabel, vævet stofsnor, lydkabel og en læderre,, der alle er i matchende farver.

Bang & Olufsens nye H95 hovedtelefoner kommer ud i butikkerne fra den 10. september, men kan allerede nu købes i et begrænset oplag på 95 nummererede styk via B&O’s social media profiler på Instagram, Facebook, Twitter og YouTube. Brug @bangolufsen eller #BeoplayH95.

Til sidst lige prisen – 6.000 kroner. Jeg skrev jo, at de var dyre. Hovedtelefonerne fås i sort eller gråt….

De nye hovedtelefoner kan foldes helt fladt, så de kanm anbringes i dette elegante bæreetui med automatisk opladning af batterierne. (Foto: Bang & Olufsen)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hoteller lejer billige studieboliger ud