Nike Fit måler brugerens fødder

B&O hovedtelefoner spiller længere

To af de områder, hvor stemme-kontrol og digitale assistenter bliver mest tydelige for et stort publikum, er trådløse højttalere, moderne hovedtelefoner og små øretelefoner.

Det virker efterhånden, som om Hi-Fi fabrikanterne ikke kan lancere et sæt nye ”hørebøffer”, uden at de skal have Google Assistent ombord. Hos Apple og Beats naturligvis Siri.

Danske Bang & Olufsen følger naturligvis denne globale trend. Senest har B&O opgraderet sine lækre, men ret kostbare trådløse Beoplay H9 hovedtelefoner med stemmestyring og Google Assistent eller Apple Siri.

Ved samme lejlighed har B&O øget spilletiden på en batteri opladning til 25 timer. Det er vel at mærke med den aktive og strøm-ædende støjreduktion tændt. På de gamle H9 måtte man nøjes med 18 timer, før de skulle have tilført ny energi.

Slet ikke så tosset endda, som man ville sige på Struer-egnen, hvor B&O har sit hjemsted. Det vil bl.a. gøre Beoplay H9 til oplagte hovedtelefoner at tage med ud at rejse.

Stemme-styringen aktiveres via en særlig Voice Assistant knap på højre hovedpude. Alt efter, om man så bruger en Android eller en iPhone smartphone til at streame musikken, vil knappen kalde Siri eller Google Assistent.

Beoplay H9 er topmodellen blandt B&O’s hovedtelefoner. Den fremstilles således i førsteklasses materialer som f.eks. ægte blødt læder på ørepuder og hovedbånd.

Man kan vælge mellem at få H9 helt i matsort eller i lyst læder, gråt og messing. I begge tilfælde koster nyheden 4.000 kroner. Den kan købes i butikkerne nu….

B&O´s opgraderede Beoplay H0 luksus hovedtelefoner fungerer med både Google Assistent og Apple Siri.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nike Fit måler brugerens fødder