Spotify er på vej med højere priser

Slå græs med kunstig intelligens

(Foto: Dreame)

Efterhånden kan man vælge mellem en hel hærskare af robot-plæneklippere, som kan erstatte de manuelle køreture rundt på græsset, som mange hus-ejere hader.

De får nu nok en automatisk plæneklipper at vælge imellem. Den nye Roboticmower A1 fra Dreame er landet i danske butikker lige i rette tid til, at græsset skal slås første gang her i foråret.

Roboticmower A1 er udstyret med Dreames patenterede OmniSense 3D Ultra Ultrasensing system, der fungerer helt uden ledninger og sensorer placeret rundt om plænen. Robotten finder selv ud af, hvor den kan må køre ved hjælp af sine interne kameraer.

(Foto: Dreame)

Brugeren skal blot kortlægge græs-arealet en første gang via Dreames U-Shape Planning app. Så klarer Roboticmower resten.

App’en er meget brugervenlig og guider robot-ejeren igennem både den geografiske klipning, klippehøjde, klippe-tidspunkt osv. App’en kan også holde rede på, hvis ens græs f.eks. er fordelt på flere mindre plæner.

Dreame benytter kunstig intelligens (AI) og det integrerede OmniSense 360 system, der holder styr på detaljerne helt ned på centimeter-niveau.

(Foto: Dreame)

Det betyder bl.a, at robot-plæneklipperen navigerer elegant uden om forhindringer som f.eks. bolde, børne-legetøj, kæledyr og prydplanter, som måtte befinde sig på græsplænen.

Desuden har Roboticmower A1 også en regn-sensor, hvilket er meget praktisk i det danske klima. Begynder det at regne, vil plænerobotten automatisk køre hen til sine ladestation.

Nyheden vejer 12 kilo og passer til græsplæner på op til 2.000 kvm. Den har indbygget Wi-Fi og kan arbejde på skrænter op til 45 grader.

Dreames Roboticmower A1 koster 14.999 kroner hos udvalgte forhandlere som Elgiganten, Komplett og Power….

(Foto: Dreame)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spotify er på vej med højere priser